kiedy instaluje steama i wyskakuje okienko "Checking for Steam Updates" to chwile po tym wyskakuje Error:"Could not conncted to Steam network"
Czemu nie może mnie połączyć? Co mam zrobic oprócz przeinstalowania zeby zadziałało??
|
|
kiedy instaluje steama i wyskakuje okienko "Checking for Steam Updates" to chwile po tym wyskakuje Error:"Could not conncted to Steam network"
Czemu nie może mnie połączyć? Co mam zrobic oprócz przeinstalowania zeby zadziałało??
Heh Kolego :) mam ten sam Problem :) I jeszcze nie znalazł sie geniusz który odpowiedział mi na to pytanie :)
Też mam ten problem ;/ Od czasu kiedy format miałem.
JA sie nie pytam kto ma z tym problem tylko jak to rozwiazac
Jakiś program blokuje połączenie. Wyłącz wszystkie antyczity i firewalle i zbędne programy. Na stronie steam macie podane inne możliwości problemu połączenie się z siecią steam sprawdźcie sobie.
Zaden fire wall mi nic nie blokuje!
To wejdź na stronę steam i tam masz napisane co innego może blokowć połączenie.
To nie jest nic odemnie bo juz próbowałem wszystkiego co do blokowania połączenia!
Trzeba chyba pogodzic sie z tym i spróbowac z płytki to zainstalowac bo ja nie widze innej opcji :D
Ale z plytki nie musi dzialac, jesli nie chce cie polaczyc ze steam network, chociaz warto sprobowac. Ja chyba sciagne z innego linku
Temu kto pomoze postawie Gibona :]
Ostatnio edytowane przez Kadu ; 22-12-2008 o 12:22
Odświeżam :)
musicie czekać aż coś zadziała cierpliwości też to miałem :/
mam to samo i sprubojcie odblokowac w
Start
Panel Sterowania
Zapora systemu windows
Wyjatki
i posuzkajcie Steam a jak nie bedzie to dodajcie do i zaznaczcie i klikacie OK mam to samo ale kumpel tez powiedzial zeby poczekac do jutra i sie moze zmieni cos wiec poczekam ale dziisaj jeszcze sproboje tego sprobojcie tez moze pomoze.
Sprobujcie tak: usunac ta instalke steama co macie. Wejdzcie na strone: Welcome to Steam
Tam kliknijcie na zielony button, sciagnie maly plik i przez niego pobierzcie steama. Pozniej przez steama sciagniecie cs'a i wszystko bedzie dzialalo :)
Mialem to samo !! Przez dluzszy czas nie wiedzialem jak ten problem rozwiazac .... eureka ;D Jets git ! Zrobcie tak jak radzi atamankoszowy !!
Atamankoszowy Gibon leci :)
Kadu
Musisz pierw zainstalować steama TEGO >>>> Counter-Strike 1.6 STEAM - Download - INSTALKI.pl
Później ściągasz ze strony Steama orginalnej Steama który ma 1,5 mb TEN LINK >>>> http://storefront.steampowered.com/d...eamInstall.msi
Wiec po zainstalowaniu tamtego pierwszego steama co dałem powyżej pierwszy link instalujesz tego co ma 1,5 mb do tego samego folderu co masz tamtego steama. Później steam Ci się aktualizuje dochodzi do 100 % zakładasz konto później uaktywniasz kod i grasz ;) chyba ze masz już konto to się logujesz ;)
I to na tyle ja tak zrobilem i jest all ok ;)
JeSLi p0MoGłeM dAj GiboNkA
![]()
zainstalowałem tylko to co ma 1.5mb i jest git
Ok dzieki wam, mozna zamknac
Ściągnij z innej strony steama najlepiej z orginalnej i wyłącz wszystkie programy i antivirusy... Może wtedy coś zadziała.
| « (Ten sam serwer) Lagi na steamie, ns ping 40 | Dedyk konfiguracja » |