Zrobiłem sobie właśnie speed test neta i wyszło Download:169 Upload:144 ^^ radiówka. Mam taki problem, że w godz 12-14 do 20-22 mam straszny ping(kilka setek), a przy tym cl_flush_entiny... W tym okresie porannym i noca jest wszystko super. Pewnie chodzi tu o przeciążone łącze i pogode, ale nie wierze żeby dzień w dzień tak miało byc. Mam kumpli z tym samym netem grają w csa i nie maja problemów. Tylko, że jeszcze mam troche słaby laptop (lenovo 3000 N100) Czasami też jest okres ok tygodnia, że dobrze chodzi, ale tak w godzinach wieczornych 16-19 jest trochę ponad 100-200. Proszę o rade co robić. Wiem, że radiówka to lipa, ale tak nie powinno być. Tak mam tak od dawna. Na NS tak samo, zrobiłem tescik start>uruchom>cmd>ping www.wiaderko.com> czas sredni 80ms, min 65ms, max 98ms. Na dachu mam antene, po której do modema kabel z modemu do kompa, a głowny przekaźnik na czystej przestrzeni ok. 300m dalej. Przy zakładaniu kolesie powiedzieli, że sygnał zajebisty... Mam po co iść o dostawcy czy trzeba się z tym pogodzić ?