Dziwne, też mam orange tylko że modem i mam inny upload:
Download Speed: 1045 kbps (130.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 231 kbps (28.9 KB/sec transfer rate)
Wyłącz wszystko co może zamulać Ci neta i sprawdź jeszcze raz.
Tutaj, możecie się pochwalić swoimi ustawieniami :) W takim razie ja zaczne:
CS sens: 2.4
OS sens: 7/11
Komendy noforce: nie
Mouse Fix: nie
Mouse DPI/CPI: 2500
Mouse Hz: 125
Mysz: a4tech x7
Podkładka: steelseries qck mini
Witam,
Niestety musiałem przeinstalować CS-a i zapomniałem ogarnąć ustawień chciałbym zmienić kilka rzeczy tyle że nie wiem jak -.-'
Po 1 primo: Chcę aby celownik nie powiększał się przy bieganiu, drabinki etc.
Po 2 primo: Gdy wciskam na przykład 2 czyli miejsce pistoletu, nie mam go od razu...
WItam Wszystkich.Chcialbym wiedziec jak osiagnac idealne ustawienia rate interpu cl rate i tych innych.
Niewiem czy tak jest ale jak ja strzelam bez ruchu tzn stoje w miejscu strzelam prosciutko w sciane i strzala nie leci w srodek celownika tylko gdzies w rog prosze pomocy.
Podobno jest jakas...
Witam!!!
O to moje cfg. :
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
widzialem nieraz filmiki i bylo z nich jakby brak animacji
czyli zuca sie granatem niema animacji wciskasz 1 bez animacji odrazy pojawia sie bron zucasz grsanat tez bez animacji odrazu leci a za nim odrazu drugi w rece
jak to zrobic bo podoba mi sie to:)
i jeszcze jedno skrypt taki ze po strzale...
Chcialbym ustawić sobie cs tak zeby mi sie lepiej gralo mam sredniego neta :/ chyba 512-1mb prosze o pomoc !
Za pomoc postram sie odwdzieczyć w postaci no wiecie czego:/ oczywiscie jesli ktos lubi jarac:)
Witam mam pytanie jak w Amx mod X wylaczyc boty, wlaczyc to zeby po 1mi afk gracz dostawal kick i to zeby gracze z wysokim pingiem 200+ dostawali kicka
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u