Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Re: Ustawienia:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 321
Narzędzia wątku

Re: Ustawienia

TOXImen is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam,

Posiadam internet: Orange 1mb/s , Router!
Jakie powinienem ustawić raty cl_rate , cl_dlmax i te inne
(gram oczywiście na STEAM)
Downald Speed: 1.05 Mbps
Upload Speed: 0.14 Mbps

Sprawdzone na: Speakeasy - Speed Test
SEATTLE,WA

Z góry dziękuję
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odp: Re: Ustawienia

annoying orange. is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

HLtooLz | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6 sciagnij ten program i powpisuj down i up w odpowiednie miejsca

Odp: Re: Ustawienia

raszbu is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Dziwne, też mam orange tylko że modem i mam inny upload:
Download Speed: 1045 kbps (130.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 231 kbps (28.9 KB/sec transfer rate)

Wyłącz wszystko co może zamulać Ci neta i sprawdź jeszcze raz.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
ustawienia
jak ustawic do cs'a koss ur40 + xonar dx + SA-AK200
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
Ustawienia w CS
Tutaj, możecie się pochwalić swoimi ustawieniami :) W takim razie ja zaczne: CS sens: 2.4 OS sens: 7/11 Komendy noforce: nie Mouse Fix: nie Mouse DPI/CPI: 2500 Mouse Hz: 125 Mysz: a4tech x7 Podkładka: steelseries qck mini
OffTopic - Counter Strike
[Non Steam] Ustawienia CS
Witam, Niestety musiałem przeinstalować CS-a i zapomniałem ogarnąć ustawień chciałbym zmienić kilka rzeczy tyle że nie wiem jak -.-' Po 1 primo: Chcę aby celownik nie powiększał się przy bieganiu, drabinki etc. Po 2 primo: Gdy wciskam na przykład 2 czyli miejsce pistoletu, nie mam go od razu...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Ustawienia ;]
WItam Wszystkich.Chcialbym wiedziec jak osiagnac idealne ustawienia rate interpu cl rate i tych innych. Niewiem czy tak jest ale jak ja strzelam bez ruchu tzn stoje w miejscu strzelam prosciutko w sciane i strzala nie leci w srodek celownika tylko gdzies w rog prosze pomocy. Podobno jest jakas...
Problemy z CS 1.6
ustawienia w cs
Da sie tak zrobic że jak włączam cs to mam te ustawienia co w configu?bo zawsze jak właczam csa to musze wczytywac configa.
Pytania z odpowiedzią
[Steam] Esl-ustawienia
Witam!!! O to moje cfg. : // This file is overwritten whenever you change your user settings in the game. // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg". unbindall bind "TAB" "+showscores" bind "ENTER" "+attack"
Problemy z CS 1.6
ustawienia
szybko i krótko jak zresetować wszystkie ustawienia w cs albo wszystkie możliwe?
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Ustawienia w cs
widzialem nieraz filmiki i bylo z nich jakby brak animacji czyli zuca sie granatem niema animacji wciskasz 1 bez animacji odrazy pojawia sie bron zucasz grsanat tez bez animacji odrazu leci a za nim odrazu drugi w rece jak to zrobic bo podoba mi sie to:) i jeszcze jedno skrypt taki ze po strzale...
Problemy z CS 1.6
Ustawienia Cs
Chcialbym ustawić sobie cs tak zeby mi sie lepiej gralo mam sredniego neta :/ chyba 512-1mb prosze o pomoc ! Za pomoc postram sie odwdzieczyć w postaci no wiecie czego:/ oczywiscie jesli ktos lubi jarac:)
Problemy z CS 1.6
Amx ustawienia
Witam mam pytanie jak w Amx mod X wylaczyc boty, wlaczyc to zeby po 1mi afk gracz dostawal kick i to zeby gracze z wysokim pingiem 200+ dostawali kicka
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz