Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Avatar i znajomi problem:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 469
Narzędzia wątku

Maxis123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam mam na swoim steamie CS1.6 i CZ a nadal niemoge zapraszac znajomych :/Pisze cos typu" aby zapraszac znajomych na twojej lscie musza znalezl sie gry" ja mam gry i dalej niemoge . Druga sprawa - podczas gry po nacisnieciu TAB nie widze avatarow. tzn jest miejsce jakby tam byl avatar ale jest pusta przestrzen , wtf ? Zmienialem rozdzielczosc na 1000+ i niepomogło.

Bd. wdzieczny za pomoc, pozdro

Odp: Avatar i znajomi problem

L3nox is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Posiadasz odpowiednie sterowniki do karty graficznej? Jeżeli nie to zainstaluj.

Odp: Avatar i znajomi problem

Maxis123 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Hmm chyba mam wszystko dobrze zainstalowane, mozna gdzies z internetu pobrac te sterowniki ? Zeby zrobic reinstall ? Bo komputer stary i pudelka nie znajde ;]

@sciagnalem aktualizacje z nvidia i przy instalacji pisze ze na komputerze sa nowsze sterowniki od tych co pobralem wiec nieinstaluje

Ostatnio edytowane przez Maxis123 ; 03-03-2011 o 13:35.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Problem Avatar
mam problem z avatarem na steamie moge miec avatary domyślne tylko.Chcialem wzócic swoj to niemoglem prosze o pomoc. pisze mi : File was corrupt or not an image. ale plik jest caly niewiem o co chodzi
Problemy z CS 1.6
[Avatar] recu avatar na steam
Typ: Avatar Tło: Przezroczyste Wielkosc: 250x250 Tematyka: cs Napis na avatarze: recu Tematyka: flaga polski w lewym gornym rogu, w tle emota ze sluchawkami, Kolorystyka: Wolna ręka Wielkie dzięki.
Prośby o wykonanie grafiki
[Steam] znajomi
witam. mam maly problem ze znajomymi na steamie. z poczatku nie pokazywalo mi avatarow w grze, ale po ktoryms reinstalu zaczelo pokazywac, ale teraz nie pokazuje uzytkownikow steamu w biezacej grze tylko w przeszlej i to nie zawsze.... prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6
[Steam] Znajomi
Od pewnego czasu mam Steam. Dręczy mnie jedna rzecz w znajomych a mianowicie funkcja dzięki której mogą oni dołączyć do serwera na którym gram. Zaczyna mnie to irytować. Chciałbym pograć sobie w spokoju na serwerze to zaraz wejdzie mój kolega i też zacznie czego chciałbym uniknoć. Jest może jakaś...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem ze STEAM ( Znajomi )
Witam, Mam pewien problem gdzie nigdzie nie mogę znaleźć do niego odpowiedzi.. mianowicie znajomi na STEAM'ie stracili wszystkie avatary i widać jedynie szare pole lub znak zapytania w miejscu avatara.. http://img148.imageshack.us/img148/5773/znajomisteam.jpg Zrobiło się to tak po jakimś...
Problemy z CS 1.6
Nasza klasa znajomi
Mam taki problem poniewaz wchodze pewnego razu na nasza klase i wchodze w kogos znajomych to nie wyswietla mi sie wyszukiwarka potrzebna do szukania znajomych w jego znajomych ? Moze ktos pomoc jak to zrobic aby sie wystwietlala pamietam ze cos sie ustawialo z " Ustaw w kolejnosci dodania " czy...
Internet i sieci
[Steam] Dodani znajomi
Siemka dzisiaj pare godzin temu (to znaczy juz wczoraj) "chodzilem" sobie po steam i natrafilem na znajomych ktorych dodalem i nieotrzymalem akceptacji. I niepamietam gdzie to bylo a chce cos zobacyzc. Moze mi ktos opisac "droge" do tej funkcji ? Z gory dzieki
Problemy z CS 1.6
Steam-Znajomi-Problem
Siema. Mam taki problem otóż : Chcę żeby mój kolega dodaj mnie do znajomych na Steamie. Daje mu swój nick , a on dodaje i tu pojawia się problem otóż pokazuje się napis " Kontakt z tym użytkownikiem jest blokowany. Przed nawiazaniem kontaktu nalezy odblokowac uzytkownika , odwiedzajac strone...
Problemy z CS 1.6
[Problem]ze steam (znajomi)
Witam ! Mam problem ze steam'em Właczam steam wszystko jest ok . Lecz gdy daje znajomych to pokazuje mi to http://iv.pl/images/4n9ix7ns5058qks310nb.jpg wylogowywalem sie i na nowo sie logowalem do steam . Logowalem sie i wylogowywalem sie na steamcommunity lecz to samo prosze o pomoc .
Problemy z CS 1.6
Counter Strike odpala się nawet po wejśćiu w zakładkę znajomi.
Ostatnimi czasy dostałem nowy komputer. Wszystko fajnie, pięknie działa tylko dręczy mnie jeden problem ze Steam. Po naciśnięciu ikonki koło zegarka prawym przyciskiem myszy rozwija się lista. Z nią jest prawie wszystko w porządku, ale... niezależnie co nacisnę włączy mi się CS - bez względu czy...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz