Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 213
Narzędzia wątku

Dwa konta na jednym komputerze.

Edahr is Offline
Banned

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Elo,

Mam dwa konta steam, na jednym komputerze. Ostatnio ustawiłem sobie rozdzielczość 800x600, ale mój brat zawsze grał na 1024x768. Gdy ją ustawiłem na swoim koncie, automatycznie ustawiło się na koncie mojego brata. Zmienia się nie tylo rozdzielczość, ale np. bity, openGL itp. Czy można zrobić tak, abym miał ja swoje ustawienia, a mój brat swoje? Dam zajarać.

Pozdro, Edahr

Odp: Dwa konta na jednym komputerze.

Glymbol is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Za pomocą parametrów startowych możesz ustawić grafikę inną sobie a inną bratu. Dla przykładu:
-gl -w 800 -32bpp (OpenGL, 800x600, 32 bity)
-d3d -w 1024 -16bpp (Direct3D, 1024x768, 16 bitów)
więcej masz tu: https://support.steampowered.com/kb_...1040-JWMT-2947,
jest też na forum poradnik dotyczący tego tematu.

Odp: Dwa konta na jednym komputerze.

Edahr is Offline
Banned

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Dzięki. ;)
Do zamknięcia.

Ostatnio edytowane przez Edahr ; 08-03-2011 o 07:14.

Odpowiedz

Bookmarks

« Problem z ESL | Gra »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Dwa konta steam na jednym komputerze
Jak w temacie. Chodzi o to ,że brat juz ma konto steam i korzysta tylko z cs 1.6, i rozchodzi się o to czy jakbym kupił sobie steam to nie byłoby żadnych komplikacjii? I czy musiałbym ściągać od nowa csa czy poprostu, utworzyłby sie nowy folder z moja nazwą uzytownika i pp przelogowaniu się na...
Problemy z CS 1.6
VIPowskie Cheaty do CS wzamian za konta steam/konta do gier itp.
Witam! Ten temat może budzić kontrowersje, jednak od razu mówię, że w żaden sposób nie chcę zachęcać graczy do grania na serwerach HashJama na czitach, bugach itp. Mam do zaoferowania cheaty, które mogą posłużyć do gry na serwerach do tego przeznaczonych (cziterskich serwach)... Jeżeli ktoś będzie...
Archiwum forum
Jakie gry pojda mi na tym komputerze...??
Mam pytanie jakie gry pojda mi na tym komputerze : procesor 1.8 Ghz 256mb RAM i karta graficzna 4mb. Z gory dziekuje za pomoc...;)
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Problem Z myszka ie3.0 na komputerze
Witam, gram w gre counter strike 1.6 i posiadam mysz IE 3.0. Gdy podłącze ja bezposrednio przez usb do komputera to mam tzw "lagi" w grze (skakanie obrazu) a gdy podlacze moja mysz przez "przejsciowke" i pod port ps/2 to jest wszystko dobrze. Chce miec mysz podlaczona przez usb a nie przez ps/2,...
Śmietnik
2 konta na jednym mailu?
Siemka Dziś chce się Was poradzic. Słyszalem ze jak zaklada sie konto steam to potzreba innego maila. Mam jedo ale chce zalozyc nastepne i pytanie jest takie: "Czy można mieć 2 konta pod tym samym mailem czy trzeba zakładać nowego maila' Pozdrawiam Daniel
Pytania z odpowiedzią
Konta konta premium rapidshare najtaniej w sieci promocja!!!
Sprzedaje konta rapidshare po 10zł na miesiąc na 2 miesiące 20zł itd. przy zakupie paru kont premium obowiazuje znizka nawet do 15zl.
Archiwum forum
Dźwięk lecący w komputerze. Jak nagrać?
Witam! Czy mógłby mi ktoś pomóc? Chodzi o to że słucham muzyki z radia internetowego i nie wiem czy dałoby się nagrać muzykę lecąca w komputerze? Jak tak to proszę o rozjaśnienie. Leci radio internetowe i suuuper piosenka jak nagrać? Oświećcie mnie.
Archiwum forum
Zacinający się CS na b. dobrym komputerze
Witam, mam dobry komputer (na CS 1.6 na pewno wystarczający ;p)[core2duo e8200, geforce 8800gt, 4gb ram), po polaczeniu sie z serwerem ping mam dobry a gra non stop się tnie tak jakbym miał lagi. tnie się wszystko - obraz dzwięk... ma ktos jakis pomysl?
Problemy z CS 1.6
Ciągłe 60 fps przy dobrym komputerze
Witam. Na początku przedstawie swój komputer: Procesor: Intel Core 2Duo 2,33 GhZ Karta Graficzna: Nvidia Geforce 8600 GTS (256mb) Pamięć ram: 2 x 1024mb 800 mhZ To chyba najważniejsze części składowe służące do gry w CS'a. Na mój gust komp nie jest słaby, a zawsze mam 60fps. W momencie...
Problemy z CS 1.6
Co ulepszyć w tym komputerze?
Witam! Mam obecnie komputer złożony z tego badziewska AMD Athlon 2200+ (Będzie podkręcony) 512 RAM Grafika ATI Radeon 9550 128MB Co mogę tutaj ulepszyć aby mieć cały czas 100 fps w 1.6? Wogóle da się coś zrobić, czy raczej nieopłacalne? Teraz mam 60-80 fps średnio.
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz