Popularne odwołania do tej strony: serwery cs za sms, serwery za sms cs, serwery cs 1.6 za sms, serwery cs do kupienia sms, servery cs za sms, server cs za sms, serwer cs 1.6 za sms, serwer za sms cs, serwer cs sms, serwery cs 1.6 sms, cs server za sms, cs serwer za darmo, server cs sms, serwery cs sms, cs serwer za sms, counter strike wynajecie serwa za sms, serwer do cs 1.6 za sms, serwery counter strike 1.6 za sms, serwery za sms do cs, servery za sms cs 1.6, cs serwery za sms, serwery cs na sms, cs .1.6 admin za sms, serwer ccs 1.6 za sm, cs servery na sms
ema, czy istnieje taki serwis który oferuje serwery do gier (wiadomo ze ja need do 1.6) z platnosci za SMS, np wysylam sms za 11zł z vatem za jednego slota na jakis tam okres? znacie takie serwisy?? podajcie linki PLZ!
Sa tez i sms-em ale to sie wogole nie oplaca jak ty wysylasz np 20zł to frima ma z tego 10 zł a drugie 10zł idzie dla firmy ktora udostepnia takie moliwosci ciezko ci isc do banku?? Jak niemozesz to popros kogos
tzn mi chodzi o takie cos... bd zakladac klan, a wiem ze ZAWSZE są problemy z platnoscia za serwer... wiec szukam sobie takiego czegos zeby kazdy wplacilsms bo hcyba kazdy ma komorke... i to jakby zaden broblem..
[ Dodano: Pon 26 Lis, 2007 ]
odnosive tego shells... o co z tym chodzi? ktory pakiet najlepiej wybrac na serwer... i co sie dizeje jak to kupisz?? ;> pisac na gg: 5594867
http://i38.tinypic.com/xp4isj.png
Witam Chciałbym Was Zaprosić Na Serwer FFA;)
Nazwa Serwera: CrYtIk Clan @Game4play.pl
IP Serwera:91.121.86.35:27055
Rozgrywka:FFA
Witam Wszystkich i chcialbym zaprosic Wszystkich do wziecia udzialu w turnieju 5on5. Nagroda do zgarniecia. "BEZ WPISOWYCH"
Kontakt : Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: AMXX :: HLDS :: Grafika :: - Strona Główna
Forum : Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: AMXX :: HLDS :: Grafika...
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6.
Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Nazwa Serwera: d*i*b -Serwer Ustecki- No Bass No fun
IP Serwera: 93.105.4.79:27015
Sloty: 32
Typ serwera (rodzaj rozgrywki): FFA
Steam/Non-steam: No Steam
Forum/Strona: Jeszcze nie posiada
Friendly Fire: Nie
Kontakt: gg 2705837
Zapraszam wszystkich chętnych na najlepszy serwer na Pomorzu...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Serdecznie zapraszam na serwer Cs-Hooligans !!!
* Nazwa serwera: Cs-Hooligans
* IP serwera :
*Wersja: NS
* Czas mapy: 25 minut
* Forum Hooligans : http://cs-hooligans.pl/
* Ilość slotów: 32
* Tryb: 4FUN
Dodatkowe opcje na serwerze:
Ja admin i vCL Hh clan mam przyjemnosc przedstawic nowy clan i serwer ..Mila atmosfera..Potrzebujemy ludzi do gry na serwie..Malo slynnyy jest narazie!!ZAPRASZAMY!!!
193.33.176.79:27015 pw hh
http://www.head-hunters-cs-klan.yoyo.pl/
ZAPRASZAMY !! SZansa na czlonka clanu i admina
...
Serwer klanu hostowany przez fimrme interkar 83.238.44.5:27055
Haslo zwiazane z nazwa klanu zaczyna sie na a a konczy na e
Zapraszam na serwa same fajne mapki
Dodano: Pią 30 Lis, 2007 ]
HTTP://KLAN-G.YOYO.PL
Witam zapraszam na serwer klanu Actimel Team 24/7
Wymagany SXE injected , mozna go pobrac na stronie klanu!!
Dane serwera:
193.218.155.140:27435
s1gda.gamepad.pl:27435
Z tego powodu iz nie chce lamac regulaminu hostingu haslo mam w statusie na GG!!
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u