ema, czy istnieje taki serwis który oferuje serwery do gier (wiadomo ze ja need do 1.6) z platnosci za SMS, np wysylam sms za 11zł z vatem za jednego slota na jakis tam okres? znacie takie serwisy?? podajcie linki PLZ!
|
|
ema, czy istnieje taki serwis który oferuje serwery do gier (wiadomo ze ja need do 1.6) z platnosci za SMS, np wysylam sms za 11zł z vatem za jednego slota na jakis tam okres? znacie takie serwisy?? podajcie linki PLZ!
Nic o takim nigdy nie slyszalem ale napewno wkotce sie pojawia xD narazie są za przelwem tylko![]()
![]()
![]()
Sa tez i sms-em ale to sie wogole nie oplaca jak ty wysylasz np 20zł to frima ma z tego 10 zł a drugie 10zł idzie dla firmy ktora udostepnia takie moliwosci ciezko ci isc do banku?? Jak niemozesz to popros kogos![]()
![]()
mat3o, shells.pl 11zł za tydzień ~16 slotów dasz rade
@up
thx za link
tzn mi chodzi o takie cos... bd zakladac klan, a wiem ze ZAWSZE są problemy z platnoscia za serwer... wiec szukam sobie takiego czegos zeby kazdy wplacilsms bo hcyba kazdy ma komorke... i to jakby zaden broblem..
[ Dodano: Pon 26 Lis, 2007 ]
odnosive tego shells... o co z tym chodzi? ktory pakiet najlepiej wybrac na serwer... i co sie dizeje jak to kupisz?? ;> pisac na gg: 5594867
seba, na shells.pl mozna wykupic Ftp jemu chodzi o server cs 1.6 jesli zle mowie to mnie poprawcie![]()
Peter_4, nie ftp tylko shella na którym można założyć serwer :|
szukaj na forumZamieszczone przez mat3o
czyli jak kupie to noralnie dosajehaslo ftp i przez total commandera wpierpszam to i mam serwa (wpiszam amx i inne)
mat3o, Pukawka.pl![]()
w gamesnet.pl masz tak ze jak wyslesz smsa za 11 zl to twojego portfela dodadza 5 zl. Jak wyslesz za 7,5 zl to dodzadza do twojego konta 3 zl.
| « Razor myszka pro v1.6 jak ustawic klawisze 4 ,5 ,6 ,7 | szukam pluginu » |