Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Problem z wyszukiwaniem serwerów.:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1737
Narzędzia wątku

Problem z wyszukiwaniem serwerów.

L3nox is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Witam.
Miałem zmieniany dysk w komputerze. Więc musiałem wszystko od nowa instalowac - w tym CS 1.6
Instaluje tak jak zawsze wszystko ok , najpierw Cs potem patcha v23. Ale nie wyszukuje mi jakichkolwiek serwerów. Grałem wcześniej przed wymianą dysku i wszystko było ok.
Nie moge także dodać serwerów do ulubionych [add server to favoriters].
Co może być przyczyną??
Nie mam problemów z internetem , wszystko wcześniej super działało.
Dziękuje z góry za dobrą odpowiedz. Dam Gibona.

Mam neta - Orange 1mb/s ADSL - modem

Ostatnio edytowane przez L3nox ; 23-12-2008 o 11:47.

Odp: Problem z wyszukiwaniem serwerów.

Nazgul is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ostatnio bardzo dużo graczy ma ten problem. Nie wiem ale sądze że trzeba pare żeczy w non steamie zautualizować.
Chyba w c/:Program files (tam gdzie zapisales) / Valve/ platform/ config/ i tu trzeba zamienić Server brovser i Master server na nowe
Poszukaj w necie tych plików Master i brovser i potem zastąp stare tymi nowymi ;)
Pomogłem? + :)

Ostatnio edytowane przez Nazgul ; 23-12-2008 o 12:02.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Problem z wyszukiwaniem serwerów
Więc tak zainstalowałem cs16 i patcha 23 oraz wrzuciłem masterservers lecz nie mogę wyszukiwać serwerów tylko dodawać (add). Co źle zrobiłem? albo co mogę zrobić żeby wyszukiwać serwery? nie chcę cały czas dodawać ;( Pomocy xd
Instalacja gry i podstawy
Nietypowy problem z wyszukiwaniem serwerow
Problem zaistnial 2 dni temu, myslalem ze jest chwilowy ale niestety dalej istnieje. Do rzeczy: Gdy wyszukuje serwery albo wyszukuje w nieskonczonosc(bez jakichkolwiek rezultatow)albo znajduje kilka serwerow i na tym koniec. Dodatkowo w zakladce "ulubione" mialem zapisanych kilkanascie serwerow a...
Problemy z CS 1.6
Witam , jestem tu nowy . Widzę że ten temat został już poruszany ale mój problem jest nieco inny. Po odpaleniu CSa oczywiście mówimy o 1.6 i wejsciu w zakładkę internet nie ma żadnych serwerów , nic się nie wyszukuję. A w środku tej tabelki jest zdanie : upgrade setti mastersercer at css.setti.info...
Problemy z CS 1.6
Problem z wyszukiwaniem serwerów!
Wiem że ten temat był juz tyle razy ale nigdzie nieznalazłem odpowiedzi! mam csa 1.6 path v23 i jak biorę zakładke internet nic nie wyszukuje a jak biorę przez konsole też nic nie daje próbowałem też podmeniać plik masterservers.vdf i też nic.przeinstalowywałem z 30 razy tego csa i wgrałem patha...
Problemy z CS 1.6
Problem z wyszukiwaniem serwerów
Otóż mam mały problem z wyszukiwaniem serwerów ponieważ wyszukuje mi tylko chińskie serwery. Pomużcie prosze.
Problemy z CS 1.6
Kiedy włączam cs:s i daje find game po parudziesięciu sekundach pisze mi "Could not contact master game server" czy jakoś tak. Co mogę zrobić żeby mi wyszukawało servy? PS. Na half-life 2: deatchmatch też mi się tak dzieję. :vinsent: :triniti:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Witam, mam problem z wyszukiwaniem serwerów CS 1.6, ponieważ zawsze wyszukuje mi serwery do CS:Source a żeden serwer nie jest na zwykłego CS'a. Co zrobić, żeby wyszukiwało też serwery na CS 1.6 ? Proszę o odpowiedź
Problemy z CS 1.6
Siema mam problem z wyszukiwaniem serwerow w zadnej wersji cs'a nie szuka mi serwerow ani NS ani steam a nawet w source :| kiedys mi szukało teraz nagle nie chce prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6
Witam. Mam problem z wyszukiwaniem serwerow w XTCS. Na jednym komputrze wyszukuje mi sie kilka (okolo 10), a na drugim wcale. Pomozcie mi plis
Problemy z CS 1.6
Cs nie chce mi znaleźć tego serwa 62.181.5.8:27042 , wiem że jest non steam bo grałem na nim wcześniej , wie ktoś może co to jest i prosił bym żeby mi ktoś podał jakiegoś porządnego linka z CSem, z góry dzięki.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz