Mam za duzy ping 130 + czasem i mnie wyrzuca z serva, zna ktos sposob na zmniejszenie pingu i moze ten sposob dokaldnie po kolei napisac ? prosze .
|
|
Mam za duzy ping 130 + czasem i mnie wyrzuca z serva, zna ktos sposob na zmniejszenie pingu i moze ten sposob dokaldnie po kolei napisac ? prosze .
2mb neostrada
2 MB Neostrada i ping 130+? Wchodzisz na polskie serwery czy zagraniczne?
P.S. Poczytaj o programie cFosSpeed i poustawiaj dobrze rate'y w swoim configu.
jak sie je ustawia? powiesz co po kole izrobic i w jakim pliku? i sciezke do pliku podaj pls
peg_quality 100
bot_difficulty "3"
cl_smooth 0
cl_cmdbackup 2
cl_interp 0.1
cl_interpolate 1
cl_radartype 1
cl_scalecrosshair 1
cl_crosshairscale 1500
mp_decals "100"
r_3dnow
r_decal_cullsize "1"
r_mmx
r_renderoverlayfragment "0"
r_sse
net_graphpos 1
rate 20000
mat_dxlevel 80
cl_ragdoll_collide 0
r_raindensity 0.00001
cl_ragdoll_physics_enable 0
cl_phys_props_enable 0
cl_updaterate 40
cl_cmdrate 60
co to wszystko jest? co mam z tym zrobic? powiedz dokaldnie pliska
Ciebie najbardziej ma interesować to:
Poczytaj o tych komendach.Kod:ex_interp cl_updaterate cl_cmdrate rate
ok a co mam z nimi potem zrobic? wpisac to w konsoli?
Taak:) konsola jest pod klawiszem (~)
to co mi napisales te komendy teraz wpisac ? dokaldnei tak jak sa napisane nic nie dodawac?
Musisz sobie rate "wyliczyc" tak jak w/w userzy pisali i to co Ci wyjdzie z winików, skopiuj i wklej do confingu albo do konsoli.
a powiesz prosciejszym jezykiem i dokaldnei jak to krok po kroku zrobic? na speedtest.pl mam to zrobic?
Czy opcja "szukaj" jest tak skomplikowana ? Prosze ja ci pomoge przeczytaj sobie ten poradnik http://www.forum.wiaderko.com/poradn...niejszyae.html jak pomoglem daj gibona :D
Koles zrub sobie normalny interp bo zal.pl
Jak ja lubię jeździć po lamach.
Zamieszczone przez genzor
Zamieszczone przez genzor
Nie wkurwia was to bo mnie strasznie. Plx, pliska, halp, pls, please, hatsikato - to po chińsku, plisen - to po niemiecku, według twojej filozofii powinienem teraz zostać sławnyZamieszczone przez genzor
Swoją drogą fajna stronkaZamieszczone przez dawid311
Mam radę zajrzyj tu --> http://www.forum.wiaderko.com/propozycje-uwagi-i-sugestie-co-do-tego-forum/43923-poradnik-jak-pisac.htmlZamieszczone przez genzor
Zamieszczone przez wróżka pingo-zmniejszaczka
Zamieszczone przez wróżka pingo-zmniejszaczka
| « Invalid cd kay | Bardzo denerwujacy problem :/ » |