Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 300
Narzędzia wątku

Kupno Steama

KacpeR :D is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.Otóż mam taki problem zamowiłem steama przez allegro (SMS) allegro.pl/klucz-steam-counter-strike-1-6-cs-sms-24-h-i1618973648.html DOstałem klucz myslałem,że bd wszystko git. Instaluje steam i chce ,go zaaktualizowac Steam keyem.Wpisuje ..... i kod nie poprawny pisałem na GG z nim. Powiedział ,że konta są aktywowane, czy jakoś tak ... Czy mogę coś z tym zrobic?? Jak tak to co>? Patrzałem na gamepad itd i nie moge steama kupic )only sms( Wiecie gdzie? z góry thx^

Odp: Kupno Steama

wagonb is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Albo kolega Cię wykiwał, mnóstwo jest takich przypadków, albo nie potrafisz przepisać poprawnie klucza steam.

annoying orange. is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Lepiej kupic na allegro przelew (pow. 26 zł), wyjdzie Cię 2 razy taniej.

A ten koleś, od którego kupiłeś Steam, to zwykły naciągacz

Cytat:
UŻYTY KLUCZ (CD-KEY) Wysle na Twoj EMAIL
Klucz jest jednorazowy.

KacpeR :D is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Widać moja głupota. Dzieki:P

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gry na steama
Witam, planuje niedługo kupić steama ale mam pewną wątpliwość, czy można ściągać gry na steama bo nie chce mieć non-steamowych wersji prosze o pomoc. Nie chce sciągać na kompie na którym będę miał steama bo tam mam ograniczony transfer.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
używanego steama cs 1.6
Kupie steama do cs 1.6w dobrym stanie w rozsądnej cenie bo gdyby cena nie grała większego znaczenia to bym kupil nowy za 15zł więc proszę o rozsądne propozycje. W gre wchodzi raczej przelew gg 2264657
Gry
Sprzedam steama 2k6
Sprzedam steama 2k6, przegrane 50godz, stan vac w dobry stanie,(screenshots) ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Wszelki informacji udziele pod nr GG: 5434822 lub na email: luka1533@o2.pl Pozdrawiam Cena jaka mnie interesuje to 30 zł, nie...
Gry
modele do steama
witam. poszukuje modeli do steama, min terro z turbanem i ct co jest w banerze forum (chodzi mi o wszystkie modele, nie tylko w/w) kiedys byly one na steamie, ale mialem mala przerwe i jakos teraz mam takie jak na ns pozdrawiam
Dodatki do Steam'a
Jak przerobić serwer na non steama i na steama
Prosze o wyslanie linka z biniarkami do counter strike source MAM Windows XP Kto wysle mi linka ten dostanie Gibonka :D:D:D::D:D ---------- Post dodany 03-06-2010 o godzinie 16:16 ---------- Temat zamkniety
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Zamienie] Steama CS:S na Steama z CS 1.6
Witam! Pragnę zamienić się z kimś steama z Counter Strike : Source na steama z CS 1.6. Dla jasności napisze, że to ja posiadam steama z CS:S, na nim znajduje się również gry takie jak widzicie na ss-ach poniżej, widzicie też, że steam nie jest zbanowany na serwery z zabezpieczeniem VAC. ...
Zamienie
[Steam & Non Steam] SerwerBrowser.vdf - Z non steama do steama?
Witam, na non steamie mialem plik ServerBrowser.vdf a w nim fajne serwerki polskie... od wczoraj mam steama, pobralem CS'a i nie wiem gdzie wkleic ten plik ''ServerBrowser.vdf'' zeby steam go odczytal... i czy w ogole da sie tak? Z gory dzieki.
Problemy z CS 1.6
Z Non-steama na steama=problem
Siemano!! Mam problema . Przerzuciłem się z NS na Steama i niby wszystko ok . Najpierw problemy z kluczem , ale już spko . Teraz mam problem samą grą , a dokładniej z CS 1.6 . Włączam go , i niby ok ale póżniej jesy normalny cs i ni z d*** wyskakuje błąd . błąd wygląda tak ....
Problemy z CS 1.6
Kupno Steama
Kurtyna w dól, szopke czas zacząć. Uda mi sie(na 89%) sprzedać postać w Tibii.(głupiec sie znalazł). Więc tak, będe mieć 5 dyszek. Mam zamiar kupić steama, a że mieszkam w Zgierzu, to do manufaktury nie problem się dostać. I tam mam zamiar właśnie kupic Steama. 1 pytanko- Czy tam go dostane?...
Instalacja gry i podstawy
Kupno Steama
A więc tak, zamierzam kupić steama. Wiem, że mogę to zrobić na allegro czy na innym shopie typu empik, ale chodzi mi o to, czy idzie kupić sam klucz steam z jakieś oficjalnej strony, ponieważ grę (pudełko, instrukcję, cs) mam. Oczywiście na terenie Polski, nie z USA czy skąd indziej.
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz