Witam.Otóż mam taki problem zamowiłem steama przez allegro (SMS) allegro.pl/klucz-steam-counter-strike-1-6-cs-sms-24-h-i1618973648.html DOstałem klucz myslałem,że bd wszystko git. Instaluje steam i chce ,go zaaktualizowac Steam keyem.Wpisuje ..... i kod nie poprawny pisałem na GG z nim. Powiedział ,że konta są aktywowane, czy jakoś tak ... Czy mogę coś z tym zrobic?? Jak tak to co>? Patrzałem na gamepad itd i nie moge steama kupic )only sms( Wiecie gdzie? z góry thx^
Witam, planuje niedługo kupić steama ale mam pewną wątpliwość, czy można ściągać gry na steama bo nie chce mieć non-steamowych wersji prosze o pomoc. Nie chce sciągać na kompie na którym będę miał steama bo tam mam ograniczony transfer.
Kupie steama do cs 1.6w dobrym stanie w rozsądnej cenie bo gdyby cena nie grała większego znaczenia to bym kupil nowy za 15zł więc proszę o rozsądne propozycje. W gre wchodzi raczej przelew
gg 2264657
Sprzedam steama 2k6, przegrane 50godz, stan vac w dobry stanie,(screenshots)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Wszelki informacji udziele pod nr GG: 5434822 lub na email: luka1533@o2.pl
Pozdrawiam
Cena jaka mnie interesuje to 30 zł, nie...
witam. poszukuje modeli do steama, min terro z turbanem i ct co jest w banerze forum (chodzi mi o wszystkie modele, nie tylko w/w)
kiedys byly one na steamie, ale mialem mala przerwe i jakos teraz mam takie jak na ns
pozdrawiam
Prosze o wyslanie linka z biniarkami do counter strike source
MAM Windows XP
Kto wysle mi linka ten dostanie Gibonka :D:D:D::D:D
---------- Post dodany 03-06-2010 o godzinie 16:16 ----------
Temat zamkniety
Witam! Pragnę zamienić się z kimś steama z Counter Strike : Source na steama z CS 1.6. Dla jasności napisze, że to ja posiadam steama z CS:S, na nim znajduje się również gry takie jak widzicie na ss-ach poniżej, widzicie też, że steam nie jest zbanowany na serwery z zabezpieczeniem VAC.
...
Witam, na non steamie mialem plik ServerBrowser.vdf a w nim fajne serwerki polskie... od wczoraj mam steama, pobralem CS'a i nie wiem gdzie wkleic ten plik ''ServerBrowser.vdf'' zeby steam go odczytal... i czy w ogole da sie tak? Z gory dzieki.
Siemano!!
Mam problema . Przerzuciłem się z NS na Steama i niby wszystko ok . Najpierw problemy z kluczem , ale już spko . Teraz mam problem samą grą , a dokładniej z CS 1.6 . Włączam go , i niby ok ale póżniej jesy normalny cs i ni z d*** wyskakuje błąd . błąd wygląda tak ....
Kurtyna w dól, szopke czas zacząć.
Uda mi sie(na 89%) sprzedać postać w Tibii.(głupiec sie znalazł). Więc tak, będe mieć 5 dyszek.
Mam zamiar kupić steama, a że mieszkam w Zgierzu, to do manufaktury nie problem się dostać. I tam mam zamiar właśnie kupic Steama.
1 pytanko- Czy tam go dostane?...
A więc tak, zamierzam kupić steama. Wiem, że mogę to zrobić na allegro czy na innym shopie typu empik, ale chodzi mi o to, czy idzie kupić sam klucz steam z jakieś oficjalnej strony, ponieważ grę (pudełko, instrukcję, cs) mam. Oczywiście na terenie Polski, nie z USA czy skąd indziej.
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u