Popularne odwołania do tej strony: jak podgłosić mikrofon, twój mikrofon jest bardzo cicho, jak podglosic mikrofon, windows 7 mikrofon cicho, nie słychać przez mikro w cs, mikrofon bardzo cicho, cichy mikrofon windows 7, mikrofon jest bardzo cicho, na viscie nie dziala mikrofon w skype, windows 7 cichy mikrofon, skype cichy mikrofon, cichy mikrofon xp, karafun problem z mikrofonem, www.zaawansowane sterowniki dla microphone, sterowniki zaawansowane mikrofonu nie działa, mikrofon za cicho, problem z cichym mikrofonem, jak podgłosić mikrofon skype, skype mikrofon za cicho, gdzie znalesc regulacje nagrywania vista, cs microfon boost, karafun nie słychać mikrofonu, regulacja nagrywania windows 7, windows xp cichy mikrofon, skype zbyt cichy mikrofon
Gdy mówię coś przez mikrofon to nie słychać mnie a jak przyłożę go do ust że ocieram go aż to słychać ale tak trochę trzeszczy w innych programach też tak mam jak go podgłosić?? ?
albo w start -> wszystkie programy -> akcesoria -> rozrywka -> regulacja glosnosci i tak zobacz czy masz mikrofon na maxa. Albo sprobuj kolegi mikrofon sprawny u siebie
Wejdz w regulacje nagrywania, w zakładce Opcje zaznacz Sterowniki Zaawansowane następnie pod suwakiem mikrofonu kliknij Zaawansowane i zaznacz Mic Boost.
Wejdz w regulacje nagrywania, w zakładce Opcje zaznacz Sterowniki Zaawansowane następnie pod suwakiem mikrofonu kliknij Zaawansowane i zaznacz Mic Boost.
sterowniki zaawansowane nie mogę wziąć bo mam na szaro :/ mikrofon jest raczej dobry tylko z daleka go ni słychać
Mam słuchawki z mikrofonem. Założyłem ten temat tutaj (ten temat już istnieje, ale w problemy z counter strike) ponieważ w pewnym temacie przeczytałem: Nie ten dział. Powinieneś napisać w "Sprzęcie", a nie tutaj. Gani na pewno by Ci pomógł. Wkleję tu teraz mój problem
Witam
Mam problem z moim...
Mam problem z mikrofonem, gdy włącze cs i gdy chce mowić coś przez mikrofon to mnie nie słychac. Minimalizuje cs, wchodze w zakładke "urządzenia do nagrywania" i moje oczy widza cos takiego : http://img100.imageshack.us/img100/7128/problemg.th.jpg
Robię wyłącz po chwili włącz lecz to nic nie daje...
Witam mam taki problem gdy rozmawiam np. przez Skype to koledzy nie słyszą mnie, tylko dzwięki z komputera np odgłosy gadu gadu. Mam kartę dźwiękową Realtek i sterowniki HD AUDIO proszę o pomoc, z góry dziękuje creativ :)
Wszyscy mowią w cs ,że słabo mnie słychać i żebym podgłosnil micro... no to wchodze w ustawienia, micro chce podgłosnic ale nie da się
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Arek/Pulpit/micro.bmp: a to plik do zdjęcia mam sterowniki realatka
czemu nikt mi nie pomoże :(
Witam.
mam problem jak mowie cos podczas gry w cs to bardzo cicho mnie słychać a słychać jak lecą strzały i wogóle gre słychać od nie dawana mam karte dzwiękową zintegrowana sterowniki mam realteka. Co mam zrobić zeby nie yło słychać gry tylko mnie :/
Witam wszystkich.
Mam problem z mikrofonem w css steam.
Mikrofon nie działa w cs , lecz na skype działa i to bardzo dobrze.Sprawdzałem także mikrofon na steam'ie i także działa.Jedynie nie działa w cs.
Proszę o pomoc.Z góry dziękuje.
mam problem z mikrofonem. jak przez skype(itp.) gadam z ludzmi mikrofon dziala. w csie w vocie ustawiam glosniosc mikro, prawie na maxa i wszystko ladnie wyglada, az nie zrobie testu...automatycznie wlacza sie opcja "wylacz mikrofon w tej grze" (czy jakos tak). jak nie zorbie testu dzieje sie to...
Witam ostatnio kupiłem sobie słuchawki firmy "Tracer" model "TRS-SL 450 MV" i mam następujący problem: Gdy mówię to inni mnie słyszą w taki sposób że przerywa ( tak jakbym klikał cały czas przycisk voice... W rejestratorze dźwięku jak nagrywam to nic nie przerywa .. prosze o pomoc ;)
A więc tak...
Mikrofon mam sprawny (sprawdzałem na różnych programach), a jednak nikt w grze mnie nie słyszy. Pewnie problem leży gdzieś w opcjach, ale nie mam pojęcia co jeszcze zrobić żeby wszystko działało ok... Jak ktoś mógłby mi pomóc w tej sprawie, to byłbym wdzięczny :grin:
Witam wiec mam nastepujacy problem ze Wgrałem Plugin ze na koniec rundy muzyka miała lecieć a ty ty nic słycahc wgrałme nowego .sms też widze tylko czerwony napis po lewo tytuł piosenki i tyle ale ja che zyby było ją słychać i to nie tylko ja jej nie słysze ale wszyscy ; (
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u