Popularne odwołania do tej strony: cs mi chodzi za szybko, czas szybko leci, jak szybko wygrać w counten-strik 1.6, my counter strike 1.6 runs so fast, cs gra co sie chodyi, counter strike timer running too fast, dlaczego czas szybko leci w gta sa, saints row nokie x2, czas szybko leci cytaty, boty w et za szybko chodza, czemu po instalacji gta san andreas strasznie szybko chodzi, saints row 2 szybko, czemu w cs czas mi leci szybko, dlaczego w cs czas szybko leci, czas tak szybko leci leci forum, cs 1.6 my server is running very fast
Witam, tak jak w temacie... mam problem, zainstalowalem csa 1.6, patcha v26, i gdy chce zagrac z kims (lub z botami) to gdy wchodze i proboje isc to idzie mi szybko i sie zacina... czy wie ktos o co chodzi?
Witam.
Dzisiaj gralem na moim serwerze i w pewnym momencie czas zaczol leciec o wiele szybciej niz powinien. Runda zamiast trwac 3 min trwa 40 sek. Początkowo myslalem zo to problemy z moim pc bo lekko przycinalo, ale pozniej gracze zaczeli się skarżyc że im tez za szybko czas leci. Wie ktoś może...
Witam. Mam pewien problem. Na non steamie moja postać chodzi za szybko i ją przycina co jakiś czas... Na steamie chodzi normalnie. Configi mam takie same. Nie rozumiem tego błędu. Proszę o pomoc...
Witam!
proszę o zrobienie mi loga o wymiarach:890x154 i umieszczenie napisu: "Intensive Clan " i umieszczenie tego oto herbu -> ImageShack - Hosting :: 17759284ez6.png
Mógłby mi ktoś skonwertować ten herb na format .jpg ? Dam gibona i ten co zrobi wszystko na moich oczekiwaniach dostanie moje...
Seba wiem że powtarzam ten teamat http://www.forum.wiaderko.com/topics54/counter-strike-chodzi-zbyt-szybko-vt7407.htm
ale sposoby wnim podane u mnie nie działają pomozcie szukałem już wszedzie i nikt mi nie może powiedziec co to jest. Cs chodzi mi tak samo wrzucałem config i nic.
Mój...
Gdy instaluje CSa na laptopie to gdy wlaczam gre to moj gracz biega bardzo szybko ze sie nie da grać, dodam ze ta sama gra na innym komputerze dziala dobrze. Czas na zegarze biegnie szybko. Prosze o pomoc, jak cos trzeba to prosze pytać
Elo , jak gram np. z botami to tak mi szybko chodzi ze glowa boli a jak wbije na czyjis serwwer to tez chodzi ze o ja a do tego mam tam lagi ;/ a ping mam 30-70 max
!! HELP !!
Jeżeli masz procesor AMD x2 (dwurdzeniowy), i gra chodzi Ci jakbyś miał spithaka to ten temat jest dla Ciebie. Jeżeli masz inny procesor to po prostu wyłącz speedhacka i już ;p
1. Ściągamy AMD Dual-CoreOptimizer
2. Po ściągnięciu zainstaluj (w dowolne miejsce, np. w program files)
3....
Witam!
Od pewnego czasu, counter strike zaczoł mi chodzic strasznie szybko, tak jak np na speed hacku :O nie wiem co jest, wszedzie tak mam na kazdym serwerze, a ustawione mam cl_maxspeed 320, nie wiem co jest. Patcha mam zainstalowanego v26. pomocy
Poradniki do Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u