Witam. zakupilem sluchawki Canyon CNR-HS3 i upadly mi na ziemie ;/ teraz w lewej sluchawce ciszej o wiele slychac dzwiek :( Co moge zrobic by spowrotem bylo dobrze?
|
|
Witam. zakupilem sluchawki Canyon CNR-HS3 i upadly mi na ziemie ;/ teraz w lewej sluchawce ciszej o wiele slychac dzwiek :( Co moge zrobic by spowrotem bylo dobrze?
Pojsc do sklepu i zlozyc reklamacje.
Jeżeli są zepsute to co sam zrobisz ? albo oddaj do reklamacji albo do naprawy, pozdro ...
w ustawieniach głośników ścisz prawą słuchawkę i gra gitara,
teraz będzie po równo![]()
Jak rozkrecisz i bedziesz cos przy nich grzebal to nie beda chcieli Ci wymienic, a tak ci wymienia na nowe.
Nie wymienią bo zniszczone z jego winy
Jeśli masz paragon i gwarancję, to nie ważne, czy jest to z jego winy, czy nie, a słuchawki powinny zostać wymienione. Złóż reklamację, bo nic innego tu nie zdziałasz....

paragon +trochę chęci i idziesz do sklepu gdzie kupiłeś słuchawki i powinni Ci bez problemu wymienić.Tylko nie wyjdz na głupca,i sprawdz może masz coś z wejsciem,też miałem problemy ze słuchawkami,ale teraz śmiga.
jak słuchawki nie mają żadnych uszkodzeń zewnętrznych, to bez problemu wymienią.. i nic w nich nie dłub!
Jak WYRAŹNIE widać że uszkodzenie jest z winy klienta to gwarancja może nic nie dać - jej uwzględnienie zależy wtedy tylko od gwaranta (producenta lub sklepu). Szanujące się firmy nie będą wtedy robić problemów (miałem taką sytuację z laptopem - wyrwany port USB, czyli oczywista moja wina), ale u innych firm może być kłopot z takimi uszkodzeniami.
Skoro słuchawki upadły na ziemię to chyba nie mają zewnętrznych uszkodzeń, więc chyba ci nie udowodnią twojej winy (jeszcze zależy czy w środku nic nie widać), no chyba że im powiesz że spadły to różnie może być.
Jeśli nie mają, żadnych uszkodzeń zewnętrznych to zawsze można spróbować i pójść do sklepu i złożyć reklamację. ;) Ale jeśli by trochę było widać jakieś uszkodzenie na zewnątrz sprzętu, to i tak zawsze można spróbować, bo nadzieja umiera ostania. ;P
SRy ze tak niena temat ale:
Ile moze kosztowac naprawa sluchawek ??
zalezy co się stało, ale za jakieś drobne naprawy typu lutowanie oderwanych kabli to Ci weźmie ze 20 zł
| « Wysoki ping. Neostrada. | help mam viste 32 bit i cs nie choyi na 32 bit » |