Popularne odwołania do tej strony: couldn t exec adminpass.cfg cs, nie dziala komenda hud_fastwich 1, co daje hud_fastwich, bindy na konsole, cfg cs co trzeba wpisac w console, co to cfg w konsoli
Siema, mam taki problem. Przed chwilą ściągnąłem nowe GUI do steama i nie mogę otwierać consoli ? Tzn, że nie mam je zaznaczonej w opcjach ? Jak tak to gdzie mogę zaznaczyć ? :D
Witajcie
Zmienilem system z xp na vista i teraz gdy zainstalowalem steama wszystko pieknie gra, lecz gdy wchodze w console i wpisuje byle jaka literke do konsoli to konsola sama sie zamyka. Gdy wreszcie uda sie napisac zwykle connect i zaladuje sie na serwer to gdy chce znowu cos napisac znowu...
Witam.
Mam problem, bo nie pokazuje mi się konsola :/ Czy, ktoś może mi pomóc? Co mam zrobić, aby się pokazała? Gdy miałem CSS: non-steam, to naciskałem przycisk który jest pod 'Esc'. A gdy zainstalowałem CSS: steam, to jest nie ma w ogóle, ani gdy się włąncza CSS, ani gdy naciskam ten przycisk...
Cos mi sie z psuło z pierwszymi 4 komendami w amxmodmenu (ban , kick , slay , change team).
Gdy naciskam te od 1-4 niema dalszego menu :<
Reszta od 4 w dol dziala poprawnie.
Mam serwer HLDS i koledzy mają spory ping. Limit pingu na serwie jest 120. Jak zmienić limit pingu na własnym serwerze (posiadam amx 1.80)? Wiem że istnieje możliwość zmiany limitu pingu w konsoli... Tylko jak brzmi ta magiczna komenda?
Po wciśnięciu `, ew. ~ nie wyświetla mi sie konsola. Ktoś ma pomysł jaka może być tego przyczyna? Sprawdzałem config i toggleconsole jest zbindowane do tych klawiszy.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u