Popularne odwołania do tej strony: sniper_scope.spr, -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd 640x480 cs, zeby celownik sie nie rozszerza, cs1.6 640x480, co zrobić żeby celownik sie nie rozszerzał przy chodzeniu
Witam
mam pytanko czy jest mozliwosc mieć taki maly celownik jak w rozdzielczości 640x480 na rozdziałce 1280x720, mam teraz 17 w panoramie i 640 nie moge juz mieć bo mam wszystko rozmyte. W opcjach mam juz na small ale on wciąz jest duży przyzwyczaiłem sie do małego celownika przy celniejszych strzałach z pistola na dalsze odległości musze sobie bardziej środek wyobrazać
jest na to jaka rada??
Niestety, ale już go nie pomniejszysz ;[
Cs 1.6 nie oferuje takiej zabawy z celownikami jak Source ;/
W CSS wpisywałeś liczbę i Ci się pomniejszał a tu masz tylko wybór w podstawowych ;/
blusky w tym poradniku pisze "Zapisujemy plik jako: sniper_scope.spr..." czy to nie jest celownik do snajperek :>? a może znacie jakas stronke z tymi gotowymi celownikami tylko ze nie do snajperek :)
Nom bardzo bym prosił zebyś go zapodał :D ale czy on bendzie sie rozszerzal troche gdy recoil bendzie rósł??
BTW ja tez na fpsbanana szukałem ale są tam tylko scope do snajperek
Ostatnio edytowane przez HexagonGTV ; 04-01-2009 o 01:28.
ale ten + to chyba byl niedowzwolony skrypt na to tak ? jak dobrze pamietam :D
a tu masz link do tego celownika w ksztalcie +
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
pass: waldek123
1. Rozpakowujemy
2. Wybieramy swoją rozdzielczość
3. Pliki wklejamy do katalogu "cstrike" lub "cstrike_polish" (zależy od języka steama)
4. W commandmenu(domyślnie "h") włączamy/wyłączamy celownik
Ostatnio edytowane przez v1rooz ; 04-01-2009 o 12:59.
Nie chce zakładać nowego tematu a widzę, że tu o celownikach mowa.
Jak zrobić żeby celownik się nie rozszerzał przy strzale? Miałem kiedyś config kogoś z MYM (nie pamiętam już kogo) i widziałem, że jednak da się radę tak ustawić. Ktoś wie?
cl_dynamiccrosshair "0" przy tej komendzie celownik nie rozszerza się przy chodzeniu, a nie przy strzelaniu^^ chyba nie ma legalnej komendy zeby przy strzałach sie nie rozszerzal. Oczywiscie moge sie mylić specem nie jestem :>
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Witam! Od dłuższego czasu szukam w internecie jak poprawić ostrość w cs 1.6 . (Rozdzielczość 640x480)
Proszę nie pisać jak chcesz mieć lepszą ostrość zwiększ Rozdzielczość ! Chodzi mi żeby nie było tak widocznych krawędzi postaci które odstają ...
W sterownikach poprawiałem ostrość ale nic to...
Witam,
Mam pytanie odnośnie rozdzielczość, a mianowicie.
Do niedawna grałem na 800x600, ale ktoś mnie namówił i zmieniłem 640x480. Wszystko ok jest tylko mam problem z bardzo słabą jakością grafiki. Modele są dość słabo wyraźne i nie jest to najbardziej komfortowe dla mnie.
W cfg mam...
Hej mam problem mam zrobiony celownik do awp i mi działa bez zażutu ale jak wchodze na serwer w którym trzeba właczac sXe to wychodzi mi błąd i wyłacza się gra! chce usunoć ten celownik ale niewiem jak! jak usónoć celownik by spokojnie grać z sXe!?
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Elo jak w temacie czy jest możliwość włączenia avatarów (te w statystykach) na 640x480 tak jak na 1024x768 proszę o w miarę szybką odpowiedz polecą gibony
Witam
nie wyswietla mi sie ta kropka na srodku celownika w awp znalazlem tutaj
http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/15196-celownik-w-awp-z-przybli-eniem.html
niby rozwiazanie ale obydwa sposoby nie dzialaja:sad:
jest jeszcze jakis sposob abym przywrocil ta...
Wytłumacz mi ktoś różnicę między small a na przykład auto-size? Wielu graczy gra na small bo mówią że lepiej i takie tam ... Ale czemu np. neo z mym-u gra na auto-size ? Wytłumaczy mi ktos o co w tym biega ?
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u