Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Modele broni z cs :cz:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: paczki modeli do cs, problem z modelami broni w cs source, bronie z cs cz do cs 1.6, problem z modelami w cs, zmiana standardowych modeli broni, paczka broni z cs source, standardowe m4 do csa, brone z ccz do 1.6, ulepszone bronie do cs, cs 16 modele broni cod, paczka broni cs1.6, skins weapons condition zero for cs 1.6, jak wgrać nowe bronie cod4, cs standardowe bronie downlad, bronie z cscz w 1.6, modele broni z cscz

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7029
Narzędzia wątku

Modele broni z cs :cz

Rybkejszyn is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Potrzebuje modeli broni z condition zero

dam gibony

Dziwki, Basen, Machanie Kutasem

Odp: Modele broni z cs :cz

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

FPSBANANA > The FPS Customization Community

Odp: Modele broni z cs :cz

Rybkejszyn is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

chodzi mi o standardowe :/

Dziwki, Basen, Machanie Kutasem

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Modele broni
Mam taki problem : Jak gram w CS 1.6 mam modele broni z source'a mimo to , że instalowałem patch v21 . Chciałbym mieć klasyczne modele broni
Problemy z CS 1.6
Modele broni
Mam problem, ponieważ gdy chcę wgrać model broni na serwa to nic się nie zmienia. To co pobrałem z FPSBANANA wklejam do /models/ i nic się nie zmienia na serwie (oczywiście zmieniam mapkę). GameServ.pl
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam] Modele broni cs:cz w cs 1.6
Witam.Otóż na samym początku chciałbym zaznaczyć iż przeszukałem chyba caly internet i dalej nieznalazłem odpowiedzi!A więc kiedyś podobały mi się modele z cs:cz lecz już sie znudziły...Niemam ich w models ani w żadnym innym katalogu steam,a bardzo chciałbym je usunąc i dać oryginalne,te które są...
Problemy z CS 1.6
Modele broni
Witam.Szukam noralnych modeli broni z steam.Chcę je wgrać sobie na NS.Steama nie mam
Dodatki do Steam'a
Modele Broni
Witam Jest tu ktoś pro elo elo :) Żeby mi pomóc? :> Więc tak ;) Poszukuje modeli do cs 1.6 steam Bronie typu m4/ak/deagle/awp itp. Aby w nich była animacja. A. w Granacie/Flashu/Smoke/Nóz iii... C4. Nie było animacji. Tzw. Niewiem czy mnie rozumiecie bo mam banie i pisze głupoty chyba :/...
Dodatki do Steam'a
Modele broni z CZ
Poszukuję modeli broni z CZ ... szukałem na fpsbanana i nie znalazłem.... chodzi mi o standardowe modele broni z CZ, aby podmienić z CS 1.6, ponieważ z CS 1.6 znudziły mi się :D Bardzo proszę o pomoc :)
Problemy z CS 1.6
modele broni mod v32
Mam problem ze znalezieniem folderu w cs 1.6 steam z modelami broni (chcę je podminić na te z ns v32). Gdzie mam je podmienić?
Problemy z CS 1.6
Modele broni
Otóż chciałbym podmienić moje modele broni na jakieś ładniejsze. Kiedyś miałem inne, lecz wystąpiły drobne komplikacje i z powrotem mam stare. Czy ktoś mógłby podać link z jakimiś ładnymi modelami broni(byłbym wdzięczny gdyby podał także screena jak one wyglądają)? Z góry dziękuję? Edit:...
Instalacja gry i podstawy
Modele broni
Witam. Chodzi o to, że jak wchodzę na server to pisze : http://images50.fotosik.pl/57/dd84b111f31b44f0.jpg I nie wiem co zrobić.... Z góry dziękuje i pozdrawiam :vhappy:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Modele broni
Witam! Mam taka prosbe. Mógłby ktos wrzucic w paczce same modele broni z xtcs(te podobne do z cs source)? Bardzo prosze. Z gory dzieki!
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz