Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 255
Narzędzia wątku

proble z mumble

pr0ud is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

witam moj problem polega na tym ze jak wszedłem na mumble i włączyłem csa do straszne zwiechy mialem , a jak wbijam na vt to wszystki pieknie. Jest w stanie ktos mi pomóc

z góry dzieki

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Proble Commandmenu
Witam otóż mam problem z commandmenu które zrobiłem sam a mianowicie http://img850.imageshack.us/f/asdada.png/ Chodzi mi o to że "Przeciwnik" był tak samo jak paka Oto ten kawałek commandmenu nie wiem co źle zrobiłem "3" "Lokacje" {
Problemy z CS 1.6
Mumble.pl - Statystyki serwerów głosowych Mumble
Witam Mumble.pl z przyjemnością powiadamia o udostępnieniu swoim klientom dostępu do nowej wersji autorskiego panelu www serwerów głosowych Mumble. Najważniejszą długo oczekiwaną nowością jest możliwość umieszczenia na stronach www statusu serwera głosowego Mumble zawierającego: -nazwę...
Hosting serwerów głosowych
[Non Steam] proble z mapami
mam taki problem ze jak wlanczam niektore mapy wychodzi mi takie cos: WARING:couldn't open cs_cbble.wad prosze o odpowiedz
Problemy z CS 1.6
Proble z razerem
problem z razerem diamondback podczas gry wylacza sie myszka jakby ktos ja wyciagnol z usb i wlacza sie po 2 sek i tak co jakias chwile i nie moge grac :/ moze ktos pomoc jbc to reistall sterownikow usb juz byla !!
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
Proble z HLDS
Mam problem z moim serwerem hlds.Bo kiedyś grałem z kuzynami przez hlds,bralismy internet z tego samego zródła ,i mieszkamy naprzeciwko siebie.Ale odkąd kupiłem routery,to jak postawie serwer to go niemogą go wykryć,próbowaliśmy także przez konsole. Próbowałęm też przez hamachi ale też się nie...
Problemy z HLDS
[Webspell] Proble z tłem
Siema, dzisiaj mialem hacka na strone.. Koles podminil mi tlo, loga partnerow i wielw iecej.. Udało mi sie wsZYstko naprawic natomiast mam problem z tłem strony.. początkowo tlo nazywalo sie poprostu tlo.jpg po hacku podmienione tlo nazywa sie 12.jpg, usunolem je i wtsalilem stare tlo (tlo.jpg) nic...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Mumble.pl - Serwery głosowe Mumble - najlepsza jakość, SMS, przelew, PayPAL
Witam Chciałbym przedstawić wam ofertę serwerów głosowych Mumble z Mumble.pl (firmy ADMIN.NET.PL). Nasza oferta serwerów Mumble zadowoli nawet najbardziej wybrednego gracza. Mocne strony oferty: Mocne strony naszej oferty -Stabilność serwerów. -Możliwość opłat poprzez SMS, PayPal,...
Hosting serwerów głosowych
Proble z War3
Witam, otóż w war3 wybieramy klasy i itemy. Wszystko ok. Ale nie mogę wybrać niczego co pod numerem 7! Klawiatura działa, da się normalnie wpisać '7', a wybrać przedmiotu klasy itp. pod tym numerem, już się nie da.
Problemy z CS 1.6
Serwer Mumble - VPS sun solaris ? = Free / darmowe serwy mumble
Posiadam VPS o następujących parametrach : Procesor: Intel Xenon 2 Quad-Core Transfer: bez ograniczeń RAM: 512mb Dysk: 30gb System: Sun Solaris 11 (Unix) Dowiedziałem się tylę zę mogę na moim VPS zainstalować serwery głosowe mumble. Ale nie wiem jak to dokładnie zrobić :/ Ponieważ nie...
Linux
Proble z CS 1.6 Steam !!
Otóż mam taki problem. Gdy włączam CS 1.6 wszystko jest dobrze do czasu, nagle znika mi kursor nie pojawia się menu :( Po chwili ctr+alt+deleted i pokazuje mi "brak odpowiedzi" :( Wie ktoś o co w tym chodzi ?? Proszę o jak najszybszą odpowiedź !! Jeżeli ktoś mi pomoże postawię gibona jak nabiję 10...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz