witam moj problem polega na tym ze jak wszedłem na mumble i włączyłem csa do straszne zwiechy mialem , a jak wbijam na vt to wszystki pieknie. Jest w stanie ktos mi pomóc
Witam otóż mam problem z commandmenu które zrobiłem sam a mianowicie
http://img850.imageshack.us/f/asdada.png/
Chodzi mi o to że "Przeciwnik" był tak samo jak paka
Oto ten kawałek commandmenu nie wiem co źle zrobiłem
"3" "Lokacje"
{
Witam
Mumble.pl z przyjemnością powiadamia o udostępnieniu swoim klientom dostępu do nowej wersji autorskiego panelu www serwerów głosowych Mumble.
Najważniejszą długo oczekiwaną nowością jest możliwość umieszczenia na stronach www statusu serwera głosowego Mumble zawierającego:
-nazwę...
problem z razerem diamondback
podczas gry wylacza sie myszka jakby ktos ja wyciagnol z usb i wlacza sie po 2 sek
i tak co jakias chwile i nie moge grac :/
moze ktos pomoc
jbc to reistall sterownikow usb juz byla !!
Mam problem z moim serwerem hlds.Bo kiedyś grałem z kuzynami przez hlds,bralismy internet z tego samego zródła ,i mieszkamy naprzeciwko siebie.Ale odkąd kupiłem routery,to jak postawie serwer to go niemogą go wykryć,próbowaliśmy także przez konsole. Próbowałęm też przez hamachi ale też się nie...
Siema, dzisiaj mialem hacka na strone.. Koles podminil mi tlo, loga partnerow i wielw iecej.. Udało mi sie wsZYstko naprawic natomiast mam problem z tłem strony.. początkowo tlo nazywalo sie poprostu tlo.jpg po hacku podmienione tlo nazywa sie 12.jpg, usunolem je i wtsalilem stare tlo (tlo.jpg) nic...
Witam, otóż w war3 wybieramy klasy i itemy. Wszystko ok. Ale nie mogę wybrać niczego co pod numerem 7! Klawiatura działa, da się normalnie wpisać '7', a wybrać przedmiotu klasy itp. pod tym numerem, już się nie da.
Posiadam VPS o następujących parametrach :
Procesor: Intel Xenon 2 Quad-Core
Transfer: bez ograniczeń
RAM: 512mb
Dysk: 30gb
System: Sun Solaris 11 (Unix)
Dowiedziałem się tylę zę mogę na moim VPS zainstalować serwery głosowe mumble. Ale nie wiem jak to dokładnie zrobić :/ Ponieważ nie...
Otóż mam taki problem. Gdy włączam CS 1.6 wszystko jest dobrze do czasu, nagle znika mi kursor nie pojawia się menu :( Po chwili ctr+alt+deleted i pokazuje mi "brak odpowiedzi" :( Wie ktoś o co w tym chodzi ?? Proszę o jak najszybszą odpowiedź !! Jeżeli ktoś mi pomoże postawię gibona jak nabiję 10...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u