Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Mikro na serwie:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1141
Narzędzia wątku

Mikro na serwie

vin is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam taki problem: Gdy gada się przez mikro na serwie, nie wyraźnie słychać (taki bełkot)
Jak można to "naprawić" ??

Odp: Mikro na serwie

Jean_Claude is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

to sie nie da naprawic znam taki serwer na ktorym jest cos takiego i nic nie mozna zrobic

Odp: Mikro na serwie

~Kap$elek is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Napisał vin Zobacz post
Mam taki problem: Gdy gada się przez mikro na serwie, nie wyraźnie słychać (taki bełkot)
Jak można to "naprawić" ??
Ale każdy jak gada to go nie wyraźnie słychać czy tylko ty/ktoś ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Hołota na serwie...
Nie będe sie za dużo rozpisywać, lecz trochę glupio ze nie bylo adminow na serwie. Nie musial bym wtedy pisac tego tematu, lecz reszta zajma sie ss. Powiem tylko tyle ze gracze obrazali zarowno mnie i innych jak i spinali i przeklinali. Uwazali sie za takich "cffaniakuf", ktorzy nie dostana bana....
Bany
DM na serwie
Powie ktoś jak włożyć na serwer DeatchMatcha? Prosze o link i instrukcje :) JAk ktoś odpowie z chęcią dam gibona:]
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Błędy na serwie TP
http://iv.pl/images/61018670667863784795.jpg dzisiaj o godzi 12.44 są błędy serwa i wyrzuca wszystkich ludzi serwa.
Koncert życzeń
Mikro w Win 7
Witam Mam problem z mikrem w cs'ie bo wcześniej mi działo na XP a teraz gdy wgrałem Win 7 (no już ze 2 miechy) to nie działa mi mikro...:))) ---------- Post dodany 16-08-2010 o godzinie 10:15 ---------- odswiezam
Windows 7
Coś nie tak z mikro.
Mój mikrofon mało ściąga z otoczenia nie słychać nawet mnie. Chciał bym poprosić o rade jak ustawić sterowniki aby mikrofon działał w 100%. Na temat sprzętu: Karta Dźwiękowa zintegrowana z płytą główną, MSI K9N ULTRA-2F AM2/nF570U/DUALDDR2/S2/R/2GL Mikrofon z słuchawkami A4-Tech evolution...
Karty dzwiękowe, głośniki komputerowe, słuchawki
CS:S Mikro
Witajcie forumowicze mam problem po zaistalowaniu cs:s nonsteam mikrofon strasznie mi sie tnie/zacina nie wiem co robic.Mam internet 1 mb radiówka (nie mam na niej lagów) a mój sprzęt to: procesor- 2200 mhz Ram - 1028 mb karta graficzna 128 mb system - windows xp karta muzyczna - Realtek HD...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
mikro....
Witam mam wielki problem... A mianowicie jak wchodzę w grę STEAM lub NonSteam to nie słyszę co inni mówią przez mikrofon i ja nie dam rady mówić tzn wcale mnie nie słychać... A jak ktoś mówi to nawet nie pokazuje mi się ta ikonka po prawej stronie że ktoś coś mówi... Inni słyszą wszystko...
Problemy z CS 1.6
Mikro
Bardzo proszę o pomoc . Wczoraj zakupilem sobie nowe sluchawki z mikrofonem , ze sluchawami jest wszystko ok , ale z mikro juz nie . Co zrobic ? Mikrofon jest podlaczony i zainstalowany , ale wogóle mnię ie slychac . W skype to samo pisze cos typu " Mikrofon jest bardzo cicho " . Jak go podglosic ?...
Problemy z CS 1.6
Na Serwie:(
Witam jak wejde na serwer i wybiore drużyne np TT i jak juz bede na respie to mnie wywala
Problemy z CS 1.6
Hasło na serwie
Nie wiecie moze jak sie zakłada hasło przez amx. Mój kumpel postawił serwer i dał mi adma, jednak czasem go nie ma i na spary hasło trzeba robic. Jaka jest komenda amx zeby zalozyc hasło?
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz