Nie będe sie za dużo rozpisywać, lecz trochę glupio ze nie bylo adminow na serwie. Nie musial bym wtedy pisac tego tematu, lecz reszta zajma sie ss. Powiem tylko tyle ze gracze obrazali zarowno mnie i innych jak i spinali i przeklinali. Uwazali sie za takich "cffaniakuf", ktorzy nie dostana bana....
Witam
Mam problem z mikrem w cs'ie bo wcześniej mi działo na XP a teraz gdy wgrałem Win 7 (no już ze 2 miechy) to nie działa mi mikro...:)))
---------- Post dodany 16-08-2010 o godzinie 10:15 ----------
odswiezam
Mój mikrofon mało ściąga z otoczenia nie słychać nawet mnie.
Chciał bym poprosić o rade jak ustawić sterowniki aby mikrofon działał w 100%.
Na temat sprzętu:
Karta Dźwiękowa zintegrowana z płytą główną, MSI K9N ULTRA-2F AM2/nF570U/DUALDDR2/S2/R/2GL
Mikrofon z słuchawkami A4-Tech evolution...
Witajcie forumowicze mam problem po zaistalowaniu cs:s nonsteam mikrofon strasznie mi sie tnie/zacina nie wiem co robic.Mam internet 1 mb radiówka (nie mam na niej lagów) a mój sprzęt to:
procesor- 2200 mhz
Ram - 1028 mb
karta graficzna 128 mb
system - windows xp
karta muzyczna - Realtek HD...
Witam mam wielki problem...
A mianowicie jak wchodzę w grę STEAM lub NonSteam to nie słyszę co inni mówią przez mikrofon i ja nie dam rady mówić tzn wcale mnie nie słychać...
A jak ktoś mówi to nawet nie pokazuje mi się ta ikonka po prawej stronie że ktoś coś mówi... Inni słyszą wszystko...
Bardzo proszę o pomoc . Wczoraj zakupilem sobie nowe sluchawki z mikrofonem , ze sluchawami jest wszystko ok , ale z mikro juz nie . Co zrobic ? Mikrofon jest podlaczony i zainstalowany , ale wogóle mnię ie slychac . W skype to samo pisze cos typu " Mikrofon jest bardzo cicho " . Jak go podglosic ?...
Nie wiecie moze jak sie zakłada hasło przez amx. Mój kumpel postawił serwer i dał mi adma, jednak czasem go nie ma i na spary hasło trzeba robic. Jaka jest komenda amx zeby zalozyc hasło?
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u