Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu VideoMach jak zmienic predkosc filmu prosze o pomoc!:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: predkosc filmu, jak zmienić prędkość filmu na yt, szybkość filmu, cs fragmovie videomach, cancion de principio de videomatch, prędkość filmu, jak sie zamienia predkosc

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2093
Narzędzia wątku

VideoMach jak zmienic predkosc filmu prosze o pomoc!

Jen is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jak w temacie jak zmienic predkosc filmu dam plusa za pomoc

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
prosze o tytul filmu !!!
Witam poszukuje filmu o kobiecie która słyszy myśli innych osób. Początkowo umieszczają ją w zakładzie psychiatrycznym ale później interesuje się nią rząd i pomaga FBI rozwiązać sprawę. Z jeszcze takich szczegółów to agent który został jej przydzielony nucił sobie w myślach motyw z scooby dooby doo...
Ogólne dyskusje na temat filmów
Jak zmienic twojanazwa.pl (pomoc)
Witam mam problem na moim forum na górze pisze Witaj na forum twojanazwa.pl Wygląda to tak http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-02/f9499658.bmp Wiecie jak to zmienić?
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Tworzenie filmu HD w Pinnacle Studio 14 HD Ultimate Collection, Prosze o pomoc; /
Witam. Mam kilka pytan zwiazanych z nagrywaniem Filmu w HD. Nabylem niedawno program PINNACLE STUDIO 14 HD Ultimate Collection i jest w nim opcja zapisu stworzonego filmu na DVD w HD. Sprobowalem wczoraj nagrac na plytke DVD ten film (mam zwykla nagrywarke DVD) i ani w odtwarzczu DVD ani na...
Multimedia i grafika
Proszę o pomoc.
Witam, Mam pewien problem. Dopiero zaczynam swoją karierę z CS-em. Chciałbym zamówić przez internet steama, ale zanim to zrobię chciałem się upewnić. O tuż problem polega na moim pingu, jest on w granicach 100-150ms(taki net, na mniejsze pingi nie mogę liczyć), nie jest tak źle, gra mi się...
Problemy z CS 1.6
proSze o pomoc
Prosze o pomoc za kodowanie szablonu dam 50 szablonow wania itp 5 layow , i 1 uniakt gg 9862131
Prośby o wykonanie grafiki
Poradnik VideoMach
1. Odpalamy demko w CS'ie viewdemo "nazwadema" 2. Wpisujemy w konsoli startmovie "nazwadema" "ilośćfps"(najlepiej 25), gdy chcemy zakończyć nagrywanie endmovie 3. W folderze cstrike/cstrike_polish utworzyło nam się pełno obrazów .bmp. 4. Odpalamy VideoMach. ( ja używam wersji 4.0.4) 5....
Archiwum forum
PROSZE O POMOC!
No więc moje pytanie brzmi tak: Jak zrobić żeby do podpisu dołączyć wiecej niż 1 obrazek? bo chciałbym jeszcze inne ushearbery(ups, nie wiem jak to sie pisze ;x) wstawić. Za odpowiedź która zadziała dam oczywiście +.
OffTopic - Counter Strike
Problem z VideoMach
Siemka mam problem mianowicie nie potrafie obslużyć programu wymienionego w temacie .Proszę o kontakt 11406873 o to moje gG :)
Problemy z CS 1.6
Pomoc... normalnie ja proszę o pomoc! :D
Witam, jak w temacie, w miarę możliwości niech się odezwą do mnie na pw osoby posiadające serwery w: gamepad shooters liga-cs coregame freefrag hitme (choć to liga cs ^^) netgames whiterabbit
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Prosze o pomoc
ej Gdzie moglbym skompilować pliki sma. na amxx bo słuszałem ze to jets możliwe.. Prosze o linka
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz