Witam. Mam pewien problem. Na non steamie moja postać chodzi za szybko i ją przycina co jakiś czas... Na steamie chodzi normalnie. Configi mam takie same. Nie rozumiem tego błędu. Proszę o pomoc...
|
|
Witam. Mam pewien problem. Na non steamie moja postać chodzi za szybko i ją przycina co jakiś czas... Na steamie chodzi normalnie. Configi mam takie same. Nie rozumiem tego błędu. Proszę o pomoc...
teraz sie zaintersowałeś? jak jest nie potrzebnie? to był włąśnie przykład. bo jak chodzi o coś konkretnego to nikt nie pomaga. brawo dla ciebie hahaha
Hmm pytanie , posiadasz procek Dual Core? Jeżeli tak to wiem w czym tkwi problem ;]
No wlasnie jak taki cwaniak jestes to mozepodaj cos wiecej a nie ze przycina mi sie postac oo to naprawde duzo sie dowiedzielismy;]
intelektem nie grzeszysz .
Weź wgraj pacza nowego rób reinstal cs-a
Ewentualnie weź kompa przeczyśc.
Nazwa Użytkownika nie koniecznie mu to pomoże na prockach z podwójnym rdzeniem w grze Counter-Strike 1.6 nie wiem jak w innych wersjach wystepuję efekt speed hacka właśnie takiego samego jak w cheatach . Postać chodzi za szybko i robi przerwy w tym chodzeniu , należy zainstalować odpowiedni program i jest ok. Właśnie dlatego się spytałem czy posiada takiego procka. Więc czekam na odpowiedz. A wy jak chcecie komentować jego zachowanie to nie tu ok? Macie od tego GG PW Maile itp . Napisał temat ok jest a to ,że przeklina i daje znaki ,że nie wyrósł z przedszkola to powinno się to zgłaszać do administracji a nie nabijać bezsensownie posty.
Ostatnio edytowane przez Cyber ; 13-01-2009 o 14:30 Powód: Bład w BBCode
| « Dźwięk CS 1.6 | Widze wlasne logo a innych nie ;/ » |