Popularne odwołania do tej strony: you have no access to that command, amx you have no access to that command, you have no acces to command, cs .16 you dont have this acess problem
Dzisiaj troche majstrowalem w plikach serwera i wyszedl klops, bo nie dziala mi admin...(koledze dziala).
Admina mam na nick i w 100% jest wszystko dobrze wpisane do pliku users.ini takze rady zeby sprawdzic ten plik zachowajcie dla siebie :-)
kiedy wchodze na serwer i chce wlaczy amxmodmenu w konsoli jest napisane "You have no access to that command"
chlopie nie jestem debilem...skoncz te dziecinna gadke jak nie masz nic sensownego do powiedzenia...
a ja poczekam na wypowiedz kogos, kto sie na tym rzeczywiscie zna...
Witam. Mógł by ktoś napisać co zrobić żeby działało Command Menu(czy jakoś tak) admina. Mój kumpel ma admina na tym samym servie i mu działa, naciskalem wszystkie litery ale nic. Proszę o pomoc!!!
Darmowe gry online - Field Command 2 Zagraj za darmo w grę Field Command 2
Krótki opis: Gra wojenno-strategiczna. Należy tak poprowadzić swoje oddziały wojska aby zaliczyć misję.
http://forum.wiaderko.com/swf/2/229-Field-Command-2.swf
Darmowe gry online - Field Command Zagraj za darmo w grę Field Command
Krótki opis: Poprowadź jak najbezpieczniej swoich ludzi, pamietaj wróg czai się wszędzie.
http://forum.wiaderko.com/swf/3/361-Field-Command.swf
Free download WinAce Command Line 2.6 | Pobierz za darmo WinAce Command Line 2.6
Wersja programu WinAce pozwalająca na tworzenie i obsługę plików ACE z poziomu linii komend.
WinAce Command Line funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista...
Free download PowerArchiver Command Line 4.01 | Pobierz za darmo PowerArchiver Command Line 4.01
Darmowe konsolowe narzędzie archiwizujące dla systemu Windows.Zawiera pełne, wbudowane wsparcie dla tworzenia archiwów w formacie ZIP, CAB, LHA (LZH), BH i JAR.Pozwala na dekompresje archiwów w...
Free download Dash Command 0.92.5.0 | Pobierz za darmo Dash Command 0.92.5.0
Zazwyczaj używasz komputera poprzez ciągłe klikanie i klikanie. Lecz czasami aby wykonać pojedyncze zadanie potrzebujesz kliknąć wiele razy, na wiele przycisków, okien i men.Czyż nie było by miło powiedzieć do komputera...
Free download Dash Command 0.92.5 | Pobierz za darmo Dash Command 0.92.5
Dash Command jest narzędziem służącym do szybkiego uruchamiania aplikacji za pomocą wpisywania ich nazw. Wystarczy przywołać program przy pomocy skrótu klawiszowego i wpisać nazwę programu. Już w czasie wpisywania Dash...
Witam Wpadłem dzisiaj na pomysł żeby zrobic dodatkowe Command Menu pod innym bindem np pod F8 wiem jak edytować istniejące więc to nie problem ale nie wiem jak zrobić abym mógl ustawić nowe na Binda normalne CMD menu jest pod H i ma taka wartość +commandmenu co należy zrobić żeby nowe CMD menu...
Witam!
Dzisiaj troche majstrowalem w plikach serwera i wyszedl klops, bo nie dziala mi admin...(koledze dziala).
Admina mam na nick i w 100% jest wszystko dobrze wpisane do pliku users.ini takze rady zeby sprawdzic ten plik zachowajcie dla siebie :-)
kiedy wchodze na serwer i chce wlaczy...
Witam
Tak jak w temacie... kiedy sie zaloguje na niektóre serki to wywala mnie i wyskakuje mi coś takiego
Disconnect: Kicked by Console : You were kicked because your command rate is too low.
moje pytanko o co chodzi z tym problemem?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u