Siemka.
Po sparze z klanem Frag Masters chcemy się upewnić cze zawodnicy nie posiadali czitów.
Najbardziej interesują mnie zawodnicy Kirsen i aimface.
Tutaj link do hltv
http://www.hltv.org/interfaces/download.php?bookingid=1870694
mapy inferno i dd2
Proszę się wypowiadać co o tym sądzicie ?
A więc tak, mam do was takie pytanie myślę, że to odpowiedni dział...
Wczoraj grałem spara z jakimiś botami, nagrywaliśmy dema na SourceTV, pluli się o demka, bo mówili, że mam wh (grałem na ns, bo mialem reinstal steam'a, cos mi tam sie zrypało), wysłaliśmy im te demka i mówią, że po demkach z...
Witam, Posiadam serwer na pukawka.pl , chciałem sobie założyć HLTV lecz chciałem mieć je stałe a nie na kilka gozdzin. Czy istnieje możliwość abym miał stałe HLTV a demka, które będa nagrywane przez HLTV będą wędrowały na mój serwer FTP ??
Witam sciagnalem sobie pare demek HLTV i nie dzialaja jakies inne demka normalnie chodza ale jak wezme np. viewdemo...nazwa... to wyskakuje
viewdemo <demoname>: shows a dem
a jak wpisze playdemo....nazwa... to wyskakuje
playdemo <demoname> <replayspeed>: plays a demo
replayspeed == 1.0...
Witam all, mam pytanie czy na demkach widać czy ktoś ma WH?
Ponieważ mam demko jednego kolesia z ligi myślałem że ma WH Bo grał jak TaZ ;)
Wysyła demko a na nim nic nie widać, lecz gościu skanował przez skrzynki i wiedział czy ktoś wyjdzie za rogu, okazało się to dla mnie dziwne więc proszę o odp...
Wiec tak,mam pare demek ze sparow klanow roznych i jak wrzucam do ..../cstrike_polish je i probuje odtworzyc w csie to dupa,nie idzie nic,naciskam play i nic ;/ pomocy!!!!
:new_russian:
Witam. Mam pytanie odnośnie meczy ESL. :killer: Mam konto na ESL, nie gram jeszcze meczy, ale chciałbym zapytać czy jest możliwe ściąganie demek z meczy ESL.
Interesują mnie demka np neo, luq, walle, czy tez inni PRO gracze :)
Więc pytam czy jest możliwe ściąganie demek z ESL, a jeżeli jest...
A więc tak ..
Posiadam kilka demek hltv , niezależnie skad bede je miał , demko jest zjebane - tzn u mnie włacze je przez vievdemo , ładuje się , pokazuje sie mapa , wszyskie napisy , mam poszałamiające 5-8 fps'ow całego pcta muli , nie da sie przewinać demka , ani zmienic kamery , o dziwo , co...
siemano,
więc tak - już "nauczyłem się" zamawiać hltv na serwer z różnych firm typu hltv.org itp.
teraz moje pytanie do tego - jak nagrac demko przez takie hltv będąc juz na serwerze,
nie posiadając żadnej konsoli hltv itp itd ??
prosze o pomoc - wynagrodze -
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u