Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu 2 Problemy:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 871
Narzędzia wątku

2 Problemy

Chmaju is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak wlaczyc tryb graficzny w CS 1.6? bo jak wybieram team i bron itd to musze cyfry wciskiwac

Czemu jak czasami sie loguje na serwer to automatycznie mnie wywala niemam niczego nielegalnego wszystkkie porgramy wylaczone wiec niewiem? wywala mnie jak wybiore team

.e4sY is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

tez tak czasem mam ze mi sie cs wyacza. Musisz poprostu wylaczyc i wlaczyc gre i wszystko bedzie chodzic ;)

hazz :)

www.pgc-cs.eu

Critical is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Chmaju co do 2 problemu to tak jak mówi mój poprzednik.. tak się każdemu czasem dzieje...
A co do 1 to wejdź w CS
Options->Zakładka Multiplayer(tam gdzie wpisujesz nick)->Advanced(Znajduje się w zakładce Multiplayer) I gdzieś tutaj będziesz miał Linijke "Buy menu type".. Na bank masz wybraną opcję "Old style menus"
Rozwiń te opcje i wybierz tam VGUI menus czy coś takiego.
Ja też tak miałem na początku:P

Magic_Freestyle is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

ja też tak mam i z broniami i z wybieraniem postaci, bronie już ustawiłem a postacie jak mam to zrobic??

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 problemy css
Witam mam 2 problemy, a mianowice: 1. Sciagnelem plik masterservers.vdf i skopiowalem go tam gdzie mam zainstalowanego sourca i do folderu platform/config, ale serwerow dalej nie wyszukuje. Mam takze zainstalowanego patcha v18.3 2. Za kazdym razem kiedy wyjde z gry a potem chce wejsc, to...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
2 Problemy...
Witam W amxx niema działu z problemami więc napisałem tutaj... 1. Postanowiłem zrobić soccer mod, kierowałem się tąstroną więc kiedy zrobiłem i wszedłem na server zacząłem zmieniać mapę na soccerjam wyskoczyło okienko STATS (nicki - ile zabójstw ile zginięć) i po 20 sec wyskoczył błąd z...
Problemy z CS 1.6
3 problemy
1. Mam wrzuconego plugina roundsound i jest z nim 1 problem- mam ustawione 3 nuty na zwyciestwo tt i 3 na zwyciestwo ct, ale leci ciagle jeda z tt i jedna z ct, jak zrobic zeby lecialy pokolei? 2. Gdy do daje jakies mapy do pliku maps w confing to potem niemoge ich ustawic na serwie (wogóle nie ma...
Amx Mod X
2 problemy
skradziono mi konto steam wyslalem im zdjecie cd-keya i dostalem odp ========= Please enter your reply ABOVE above this line ========= Hello, This email is a log of a conversation, for example a telephone call, between you and our staff.
Instalacja gry i podstawy
Problemy
A więc 1 problem to, gdy ktoś ma granata i się go zabija, to ten granat nei wiem czemu wybucha. Drugi problem to sxei. Wie ktoś jak zrobić że jak się wejdzie na serwa z sxei, to nie pokazywalo tych żółtych liter?? Trzeci problem to configi. Jakk zrobić pare configów, załóżmy jeden zwykły a drugi na...
Problem z pluginem AMX/AMXX
mam 2 problemy ;/
1. Problem z pluginem slot_reservation. Zainstalowałem go jak trzeba, pozniej w amxx.cfg ustawilem amx_reservation 1. Wyłączylem plugin adminslots.amxx. Mój serwer ma 20 slotow, noi mam adma i chce wbic i nie moge o.O, i w dodatku pisze ze jest 19 slotów o.O 2. Problem z respawnem ;/ No więc...
2 problemy
A więc pierwszy problem-wszyscy widza co sie pisze, nawet jak ktos jest dead i pisze to live to widzi, jak sie pisze na u do swojej druzyny to wszyscy to widza:( Pomocy, to juz mnie rozbraja Drugi problem jest taki: jak się mapa zmienia to dłuuuuugo się czeka, czasem serwer laguje do 2000 i...
Problemy
Witam. Nie jestem nowy w robieniu serwerów, jednak mam kilka problemów. 1.More Money than 16000- walnąłem go na serwer. Ustawiłem komendy :amx_maxmoney 55000 oraz amx_startmoney 25000. Maksymalna kasa działa, ale tylko wtedy jeśli ktoś sam uzbiera tyle kasy(na początku jest 800, albo 801). 2.Bad...
Problemy z CS 1.6
Problemy :/
Siemka , 1)Ostatnio wszedłem sobie w maps.ini i patrze a tam pełno map ... No to usunełem je i włączyłem serwa jeszcze raz .... Wchodze w menu admina a tam wszystkie mapy jakie w maps.ini :/ Potem wchodze do maps.ini i znowu wszystkie mapy ( oczywiście zmiany zapisuje ) Co z tym zrobić ? . ...
2 problemy
Po pierwsze: Podejrzewam że na moim serwie gra koleś co ma no-recoila ale jak jestem na spectatorze i go widze to celownik mu sie rozszerza. Czy to możliwe żeby koleś miał no-recoila i nie było tego widać? Po drugie: Czy istnieją programy do odbierania admina na serwach HLDS bo postawiłem serwer...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz