Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu CS 1.6+laptop+XP= problem:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: scinki cs na laptopie

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2344
Narzędzia wątku

CS 1.6+laptop+XP= problem

gruby1418 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam! mam problem ... otóż mam laptopa

LENOVO N100 z windowsem XP

mam problem ... mianowicie ... sciagłem cs-a z internetu ... zainstalowałem ... oraz patch V23b
i cs mi sie wyłancza ... nie wiem czemu ... nie wyskakuje mi zaden komunikat ani nic ... wyłonczy sie i nic ...
poszedłem również do kolegi ... nagrałem cs-a na płycie ... przyniosłem do siebie i tez sie wyłancza ...
moze ktos mi pomuc ... :) pozdrawiam :)

Odp: CS 1.6+laptop+XP= problem

KsiadzMarys is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Sterowniki nowe do karty graficznej.

http://i251.photobucket.com/albums/gg320/Avakenning/beztytuu-3.jpg

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[langtitle=de]Laptop Doctor :How to fix video problem on laptops[/langtitle]
http://img823.imageshack.us/img823/5372/aff7d67b9740496.jpg Best of Photoshop User Magazine 10th Year - DVD Interactive Tutorials Scott Kelby, Editor of Photoshop User magazine, once again brings to life some of the most popular special effects, the latest techniques, and the coolest tricks...
Książki
[langtitle=de]TOURIAL VIDEO DOCTOR LAPTOP - OFFICAL LAPTOP REPAIR VIDEO -[/langtitle]
http://img839.imageshack.us/img839/9127/laptopsawsee.jpg TOURIAL VIDEO DOCTOR LAPTOP - OFFICAL LAPTOP REPAIR VIDEO - COLLECTION 2010 English | 782?646 | DIV3 | 15fps 1024kbps | Mp3 96kbps | 2.71 GB Genre: eLearning Do you want to learn how to fix laptops? Are you afraid to work on...
Książki
[Problem] PES 11 - laptop wylacza sie
Otóż po wlaczeniu Pro Evolution Soccer 2011, po jakims czasie gasnie laptop . Nie wiem dllaczego tak sie dzieje, poniewaz gra chodzi na max. wymaganiach. Parametry: NVIDIA GeForce 8600M GT Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5750 2.00 GHz Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5750 2.00 GHz 2.0 GB RAM...
Problemy techniczne z grami
problem laptop (scan HiJack)
Witam, mam problem z laptopem. Jest to laptop firmy asus. Przed wczoraj komputer zaczal mi sie strasznie ciac... chcialem uruchomic go ponownie, lecz wtedy przestal pracowac i przy uruchamianiu pojawial sie bluescreen... wczoraj sformatowalem laptopa ale po formacie komputer dalej strasznie sie...
Laptopy
[Steam] Laptop- FPS`y
Witam. Posiadam laptopa Toshiba Satellite a305-s6872. I mam straszny problem z FPS`ami w CS`ie. W biegu osiągam ok. 60fps`ów. Jak stanę w miejscu to 30, a jak widzę kogoś to 5-10 i ping drastycznie skacze. Parametry komputera: Ram: 3gb Procesor: Intel Core 2 Duo T5800 2.00Ghz Karta:...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Synchronizacja pionowa laptop - problem + 30 fps
Witam. Mam taki problem. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę jak mam wyłączyć synchronizację pionową na systemie Windows Vista Home Edition na laptopie, dodam że mam taką kartę graficzną "Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family" Moje drugie pytanie to takie co mogę zrobić żeby zwiększyć...
Problemy z CS 1.6
[PROBLEM] Laptop nie chce sie uruchomić!:(
Więc do rzeczy kiedy włączam laptopa pojawiają się jakieś napisy a sam komp nie chce się dalej włączyć. Nie wiem czego to jest wina może dlatego, że ostatnio grałem w Shifta ok 8h. Parametry tj. procek Intel Core 2 Duo 2Gh, grafa GeForce 9800GT, 4GB RAM. Pomóżcie mi proszę. Narazie nie mam żadnego...
Ogólne dyskusje o sprzęcie
Cs 1.6 problem vista laptop
witam jestem nowy i mam ogromny problem na poczatek moj sprzet: laptop toshiba x200-25g c2d t7500 2.2, 3 gb ramu; geforce 8700M GT vista home premium 32 wiec tak moj problem polega na tym ze mam cs 1.6 z patchem v23 i jak wchodze na jakis serwer to gra sie zacina na ekranie powitalnym i nic sie...
Problemy z CS 1.6
[Problem] Laptop DELL i mało FPS'ów.
A więc mój kochany dziadziuś zakupił sobie laptopa firmy DELL wraz z iternetem Blueconnect Iplus (dodam, że limit danych do pobran 1GB) Sprzet prezentuje się tak: -procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T580 @ 2.00GHz 2,00GHz -RAM: 3GB (nie wiem który DDR) -grafika: Mobile Intel(R) 4 Series...
Archiwum forum Hardware
Cs1.6 +laptop+vista=Problem
witam mam mały problem a mianowicie po zainstalowani włanczam grę i nie widze zadnych napisow co ztym zrobic dodam ze jak sie przeloncze na xp na tym samym laptopie to wszystko dziala normalnie tyle ze na xp-ku nie dziala mi net Ps sory za blendy ale pisze z psp i tu nie mam polskiej czcionki
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz