Gram w Cs'a na BlueConnect bezprzewodowym necie mój ping to zawsze jest min 150-200 albo nawet więcej :( mam pytanie da się zmniejszyć ping żeby był jakoś 90 >>???<<
|
|
Gram w Cs'a na BlueConnect bezprzewodowym necie mój ping to zawsze jest min 150-200 albo nawet więcej :( mam pytanie da się zmniejszyć ping żeby był jakoś 90 >>???<<
Ostatnio edytowane przez PiotrekDBZ ; 18-01-2009 o 20:05
z tym pingiem to tak:
- najpierw zobacz jaka masz siłe sygnału UMTS
- jesli masz właczone gg to wyłacz-wyłacz inne programy ktore kożystaja z neta
- graj gdy sieć jest wolna czyli nikt nie kozysta z tego samego łacza w twoim domu
- możliwe ze jeśli grałes na czitach to ci sie tak ping zrobił( ja mam tak samo) i narazie nikt mi nic nie poradził
moßliwe ze jeÖli graÓes na czitach to ci sie tak ping zrobiÓ( ja mam tak samo) i narazie nikt mi nic nie poradziÓ
ha ha ha . jest na forum z 10 poradnikow :>np ustaw rate itp
ja nie gram na czitach i sile zasiegu mam HSDPA jedna kreska
myśle ze moj internet wkłada w cs'a malo siły ale chce jakoś zmaniejszyć ping do 90
thx zobacze
1 kreska to sie nie dziw!!!!!!
masz 1 w skali na 5 polecam antenke zewnetrzna jesli to komp normalny zebys zwiekszył siłe sygnału do 5 kresek
gdzie mozna kupić tą antenkę??? bo jak cos to mam model modemu HUAWEI E220
a jeżeli o komputer to mam normalny rok temu kupowany :)
no to tym bardziej antenke.
ja tez mam bluconnecta ale nie kozystam z niego podczas gry w cs'a na normalnym kompie ta antenka podobna jak do radiowego ale o szczegoly w jakims komputerowym sie zapytaj i czy masz w swoim city 3G????
thx pójdę tam gdzie kupowałem komputer i się spytam
nie nie mam takeigo zasiegu
i jak z ta antenka
jak nie masz zasiegu to bedzie kiepsko zeby duzego pingu nie było bo troche wolny jest bez 3G
na bezprzewodowym miec ping ponizej 100 gdziekolwiek to jest cud. nie do tego służyć ma ten net.
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...+Free+7.1.0.11
sciagnij program i "wyczysc" kompa zmniejsza ping o 25 sprawdzałem i skanuj wirusem czesto kompa całego bo jest pełno śmieci
iPlus - pingi 100-170, czasami wyższe, zależy jeszcze w co gram i gdzie.
PLAY - szkoda wspominać, aktualnie posiadam, pingi 150-250 lub wyższe
Blueconnect - to samo :P
Nie kupujcie internetów bezprzewodowych, jeżeli checie grać w CS lub inne gry mp !
i tyle... nic ci więcej niestety nie pomoże ( też miałem taki problem, latem, kupiłem neta z osiedlówki i jest git majonez )
Jeszcze te limity. iPlus totalna porażka, PLAY już troche lepiej, ale czasami sie połączyć nie chce.
jak jest dobra pogoda to ping jest od 100-120 a jak zla to 150 zwysz lae jeszcze musze zobaczyć ten program
ale naj bardzie w BlueConnect podoba mi sie ze transfer (w moim przypadku) dochodzi do 300Kb\s i od sierpnia nie mam limitu :D juz ponad 300GB pobrałem naj czesciej to pobieram gierki :D
| « Podnoszenie broni | Tabela wyników (Wygląd) » |