Popularne odwołania do tej strony: komenda na fps, komendy na fps, komenda na pokazanie fps, komenda fps, komendy fps, cs fps pokazanie, cs 1.6 komendy na fps, komendy na fps cs 1.6, komenda na fpsy, fps komenda, komeda na fps, komenda na pokazanie fpsow, komenda na widocznosc fps, komenda do fps, komenda na pokazanie fps cs, cs 1.6 komenda na fps, komendy do fps, fps komendy, komenda na fps w cs 1.6, pokazanie fps, jaka jest komenda na interp, komedna na fps, pokazanie fps-cs, komedy na fps, ping komendy do cs 1.6
Witam, mam problem. Napisałem w konsoli komende showbanned_voice czy jakoś tak (przypadkowo). Od tego czasu gdy naciskam nie pojawia się głośniczek że coś mówię i nie słyszę innych garaczy. Reinstall pomógł tylko w tym że słyszę innych. W configu znajduję się komenda voice_ban, lecz gdy ją usuwam...
Witam!
Gram od jakiegoś czasu w cs'a. I mam taki problem , kiedy szukałem komend napotkałem się na taką że jak jesteś obserwatorem w grze , i ktoś strzela a pózniej zmienia magazynek , to ja nie widze tego jak zmienia magazynek . Jest to bardzo irytujące.
Powiedzcie mi jak to usunąc , będe bardzo...
Witam
Potrzebuję komendę na to że jak wchodzę na broń to żeby on jej nie brał w dłoń, tylko wtedy kiedy zaakceptuje.
i to nie jest komenda hudfastswitch 1 ;pp