Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Czcionka:

Popularne odwołania do tej strony: house font, counter strike font size, how to make cs 1.6 font larger, cs 1.6 rozmiar, czcionka pisana, czcionka media markt, counter strike font weird 1.6, fonts problem counter strike 1.6, media markt czcionka

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2117
Narzędzia wątku

Czcionka

HP3X is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Wita czy jest mozliweosc zrobienia takiej czcionki jak na tym filmiku?

aha i jak np:ktos strzeli Heada to zeby sie w prawym gornym rogu pokazywal sam znaczek Heada a nie z jakiej broni go zabilem :D jak na filmiku wszystko xD

Pliiss powiedzcie za pomoc dam Gibonka

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Czcionka
Jak zrobić taką czcionke jak na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=BVevI9IyouE&feature=related ? Chodzi mi to gdzie pokazuje fragi i say. ---------- Post dodany 31-10-2010 o godzinie 10:04 ---------- YouTube - markeloff vs fnatic
Problemy z CS 1.6
Co to za czcionka?
Witam! Chciałem się dowiedzieć jaką czcionką jest napisana nazwa gamingu an tym obrazku. Logo For Reapers Gaming by ~lukearoo on deviantART
Pytania z odpowiedzią
[Steam] Czcionka
Witam serdecznie mam pytanko czy da sie w cs zmniejszyć rozmiar czcionki ?
Problemy z CS 1.6
Duża czcionka..
elo, od wczoraj czcionka mi nie dziala tzn. mam duze litery, inne niz wczesniej... nie wiem o co kaman.. ;/ http://iv.pl/images/d8106muyj22gegbbdzn.jpg wczesniej mialem standardowa, mala czcionke a teraz jakas wielka.. ;/ prosze o pomoc.. :)
Problemy z CS 1.6
Czcionka
Podczas gry zmienia mi się kolor czcionki w cs jak można to wyłączyć??
Problemy z CS 1.6
Czcionka
Witam. mam maly problem z gra. wie ktos moze jak moge zmienic czcionke w cs-ie? a dokladnie jej wielkosc? chodzi mi o czat , statystyki , oraz "kto kogo zabil" Nie wiem dlaczego ale jest to strasznie duze i znacznie utrudnia mi to gre. Z gory dzieki ;)
Problemy z CS 1.6
Czcionka
Siemka, ja z takim pytaniem jak zmienić czcionke w cs żeby nie było takie grupe tylko normalnie napisane chodzi mi o ta czcionke co sie pokazuje przy zabiciu kogos i o te dolne
OffTopic - Counter Strike
Czcionka.
Może by tak ograniczyć rozmiar czcionki? Bo juz większośc tematów pisana jest dużą czcionka i po raz zle sie to czyta, bo dwa to paranoja :) np. http://www.forum.wiaderko.com/serwery-counter-strike-1-6-non-steam-adresy-i-opinie/87021-postrzelajmy-pl-zaprasza.html#post330351
Archiwum forum
Czcionka
http://img71.imageshack.us/img71/4710/aaut0.th.jpg mam ustawiona grafe na Direct3D na innych normalnie. da sie cos z tym zrobic??
Problemy z CS 1.6
Czcionka
Witam ma taki problem jak gram w csa to mam zieloną czcionkę gdy pisze na ogólnym i w ogóle. Na serverach i nawet jak zrobię "new game". Da się to zmienić na normalny kolor ? pozdrawiam
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz