Siema, poda mi ktoś dobry no recoil(scrypt, nie cheat !). Szukałem ostatnia na google.pl ale nic nie moge znajesć.
Postawie gibona
|
|
Siema, poda mi ktoś dobry no recoil(scrypt, nie cheat !). Szukałem ostatnia na google.pl ale nic nie moge znajesć.
Postawie gibona
no recoil jest uważany na cheata ;)
ale w sumie ;) to chyba to..
Kod:;alias +Rhox.300 "+attack; Rhox.301; Rhox.302" ;alias -Rhox.300 "Rhox.303; -lookdown" ;alias Rhox.301 "cl_pitchspeed 4" ;alias Rhox.302 "+lookdown" ;alias Rhox.303 "-attack" ;alias Rhox.310 "Rhox.311" ;alias Rhox.311 "bind mouse1 +Rhox.300;alias Rhox.310 Rhox.312" ;alias Rhox.312 "bind mouse1 +attack;alias Rhox.310 Rhox.311" bind "F10" "Rhox.310"
Ostatnio edytowane przez Mow mi 0 :** ; 22-01-2009 o 14:05
Ale za to dostaniesz bana na prawie każdym serwie
wkleiłem to do confingu, w cs wciskam F10 i nic nie daje. Co zrobic ??
ja chce z botami na tym pograc. Powie mi ktos jak to zrobic ??
jak wykryja to mój problem, ja chce z botami na tym poćwiczyć. To jak powie mi ktos ??
Nie ma takiego czegoś jak No Recoil bez czita ;)
Są najwyżej skrypty na anti-recoil, dzięki którym łatwiej opanować recoil (nie zniwelujesz go do końca) ;)
Nie podam Ci tych skryptów, bo są one uważane za czity, a nie będę przyczyniał się do tego abyś był cziterem jakiegoś servera i niszczył przyjemność innym ;D
Tak więc Pa :*, a temat proponuję zamknąć ;x
relas5 znasz jakis dobry anti-recoil ?? jak znasz to podaj postawie gibona !!!
wgl ogarnij się graj normalnie a nie jakieś no recoil OSZALAŁEŚ?
jezus
naucz sie ogarniac recoil i tyle
i nie badz cziterem bo to boty ;|
tyle mam do powiedzenia :P
radze ten temat zamknac
Cziterom mowimy STOP ! i tak nie bd pro z tym czyms co tam sobei wgrasz :) powodzenia w otrzymaniu bana xD lepiej nie wchodz na HJTP ]:->
No właśnie xD
v1rooz <3 HJ TP więc się nie pokazuj ;)
ludzie to nie jest cs hacked gdzie sie rozwija cheaterow tylko forum dla uczciwych graczy Dajcie pożyc :)
Boże po co się tu udzielacie jeżeli mu nie chcecie tego dać? Po pierwsze skrypt to nie czit tylko komendy ułatwiające grę graczowi...
Co do tematu...2 pozycja w googleKod:http://lmgtfy.com/?q=no+recoil+skrypt
edit: omfg nie wiedziałem, że odświeżam popatrzyłem na posta wyżej i pisało, że wczoraj ;d
Ostatnio edytowane przez SpwN ; 20-06-2009 o 23:15
Widze, że Ty masz takie pojęcie o czitach tak jak ja o krokach w balecie -.-Boże po co się tu udzielacie jeżeli mu nie chcecie tego dać? Po pierwsze skrypt to nie czit tylko komendy ułatwiające grę graczowi...
To co ułatwia w jakiś sposób gre to najczęściej jest to czit!
A napewno nim jest no-rcoil.
btw: Po co sie udzielamy ? bo tu sie tępi cziterstwo i wszelkie sprawy z nim związane, chyba że Ty lubisz pojeździc na czitach na serwerze to już Twoja sprawa...
sv_recoil 1, jak wpiszesz sv_recoil 0 to ci sie nie rusza celownik...
A i jeszcze jedno..
@up - racja.
@upup - dupa. Skrypt na bunny hopa, nigdzie nie mozna uzywac... to nie jest "czit" - tzw. wspomagacz? ogarnij sie kolo... aaaa... kolesie na ESL: Electronic Sports League - The eSports Gaming League dostali chyba 2 pkt karne za BIND "MWHEELDOWN" "+duck". No i co teraz powiesz ? tylko ty sadzisz inaczej... Hajcie za dyche:-)
edit: HAha, zgadzam sie z @up , chyba grasz z botami , 5vs5 bo nie umiesz ustawic 1vs12 + cheatujesz... Najs TAM... JEdziesz na wh na botach i jeszcze padasz.. No kolo.. Nawet boty cie bija.
Ostatnio edytowane przez Maxu ; 21-06-2009 o 09:24
@up skończ jeżeli jesteś kozak zapraszam na esl...
1 słyszę skrypt to czit hahahha normalnie zaraz spadnę z krzesła wpiszcie sobie w Google co to skrypt minusy zaraz to walne na espp ^^
| « Problem | Bardzo poważny problem z głosem. » |