Cześć
mam pytanie wiecie co poprawia rozmowe w CS przez mikro bo mi kolega mowi ze mi charczy ale jak rozmawiam na skype wszystko w jak najlepszym porządku i w cs chyba raczej tez wiecie jaka do przyczyna?? Mikrofon kupiony za 60 ZL wiec dobry
|
|
Cześć
mam pytanie wiecie co poprawia rozmowe w CS przez mikro bo mi kolega mowi ze mi charczy ale jak rozmawiam na skype wszystko w jak najlepszym porządku i w cs chyba raczej tez wiecie jaka do przyczyna?? Mikrofon kupiony za 60 ZL wiec dobry
hm.... to może sterowniki cuś nie takie jak trzeba??..... Albo niech pokombinuje z voice tweak.exe (głowny katalog gry)
HardStyle, pokaz screena jak masz w opciach ustawione
Lol Screena dodac nie moge... dam ci to na stronke i sciągniesz
[ Dodano: Pią 07 Gru, 2007 ]
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Dajesz Zapisz Jako... i zapisz se gdzie tam chcesz i odpisz:D:D z góry thx aha i jak zmienie tam te ustawienia to i tak mi sie zmieniają na te co teraz mam....
HardStyle, a jak dajesz test to slyszysz sie dobrze???
w opcjach cs w voice weź 2 paski na full i pwoweinno pomuc![]()
albo strownik przeinstaluj :lol: :lol:
jak daje test to jak mowie to mi sie ciągle powtarza;//i potem słychać jakieś charczenie a w opcjach miałem na full i nic nie pomogło....
sterowniki do mikrofonu sa w tedy gdy jest pod usb nie ma innego przypadku.
ale przedtem mialem swoje pierwsze sluchawki i działały luksusowo moze trzeba reinstal...:( sam nie wiem...
tez tak mialem ...
poprostu wejdz w ustawiena glosnosci komputera ...
tam gdzie moze pozmieniac glosnosci...jak masz mikro... wylączonego to mozesz go wyciszyc...
on bedzie wyciszony to poprosu kliknij i bedzie dzialac :)
też ja tak mam...
ale tylko w testowaniu tak jest, w normalnej grze jest już ok ^^
najprostrzym sposobem który 3ma mikrofon pod kontrolą jest sciagniecie banalnego programu AUDACITY ... jest to program do zgrywania dzwieku ale jest tam motyw do zazadzania głosem pogłosem dzwiekiem mikrofonu poprostu go scisz lub poglosnij lub zapodaj jakas wtyczke mysle ze pomoglem wiec do dziela w razie problemow PW
----------------
pzdr
Najlepiej w opstions,w zakladce voice zaznaczyc "Enable voice in this game" i te 2 paski zaznaczyc by suwak byl na 8 kresce.Gdy bd na ostatniej bedzie cie glosno slychac ale strasznie nie wyraznie.![]()
sciagnij sobie audacity i po problemie tam mozesz konfigurowac mic a w ajki tylko chcesz sposob i te konfiguracje podchodza pod CS , pod SKYPE itp pozdro wiec w czym problem temat do zamkniecia![]()
| « Mapping | HELP ME plz! » |