Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu masterservers:

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 masterservers vdf free download, telecharger masterservers cs, ingamedialogconfig.vdf counter strike source

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2471
Narzędzia wątku

masterservers

yacoob95 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

w cs mi nie wyszykuje serwerow
sciaglem MasterSerwers i zmienilem go w platform/confing
nadal nie dziala
mam tam takie pliki:
FriendsData.vdf
InGameDialogConfig.vdf
MasterServers.vdf
ServerBrowser.vdf

co jest nie tak?

Odp: masterservers

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Szukaj :

http://www.forum.wiaderko.com/proble...k-do-tego.html
http://www.forum.wiaderko.com/proble...erservers.html

Odp: masterservers

yacoob95 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

i co mi z tych linkow??
ja sciaglem masterserwers i wkleilem ale mi nie dziala
ja chce wiedziec co jest nie tak!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Wiaderko Masterservers?
Hmm, czy dałoby radę, aby serwery.wiaderko.com zaistniały w takiej postaci jak powiedzmy Setti Masterservers? (chodzi mi o to, aby istniał wiaderkowy Masterservers.vdf, który wyszukiwałby serwery tylko z serwisu SERWERY.WIADERKO.COM)
serwery.wiaderko.com
Problem z MasterServers
Witam. Mam właśnie problem z MasterServers. Miałem formata dysku, więc straciłem wszystko i trzeba było na nowo instalować. Zainstalowałem css, patcha 17 i textury. Brakowało mi MasterServers, więc ściągnąłem skądś tam i dałem do platform, config i tylko do odczytu. Wchodzę w zakładkę internet, a...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem z masterservers
Witam. Zainstalowałem patcha 18.5 do css. Wchodzę w zakładkę Internet i nie ma serwerów. Więc szukam masterservers, pobrałem, przeniosłem, uruchamiam grę i widzę, że mam prawie 5 000 serwerów, połowa z nich jest zabezpieczona hasłem, a 2 połowa to serwery STEAM. Przed zainstalowaniem patcha miałem...
MasterServers dajcielink do tego
nie moge znalezc tego plika w downoland pliz link..........chyba ze znajde ;p
Problemy z CS 1.6
Instalka, Patch, Serverbrowser i Masterservers
Czy możecie dać jakąś instalkę do CS 1.6 NonSteam, patch który jest wg. was najlepszy, serverbrowser i masterservers? Bo mam taki problemik: nie wyszukuje mi serwów. Próbowałem wszystkiego co tu jest na forum, ściągałem nowe instalki, patchy, serverbrowsery i materservers (z tego forum i nie...
Problemy z CS 1.6
MasterServers
Szukam tego programu masterservers ale w google niema a na forum w szukaniu są linki ale stare macie coś Świerzego albo z kat go pobrać ??
Problemy z CS 1.6
MasterServers do CSS
Siemka. Mam problem z CSS... Gdy zainstalowałem grę, MasterServers i Patche, to chciałem poszukać serwów ale mi nie wyszukuje... Co jest grane, jak coś to proszę o dokładny link do MasterServers do CSS na którym jest dużo serwerów... A i nie mogę Reinstalować CS bo Wyskakuje mi błąd podczas...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz