Witam moj kolega ma taki problem ze jak wyjdzie z csa to resetuje mu sie cfg ;/ nawet jak ustawi je do odczytu
jest na to jakies rozwiązanie?
|
|
Witam moj kolega ma taki problem ze jak wyjdzie z csa to resetuje mu sie cfg ;/ nawet jak ustawi je do odczytu
jest na to jakies rozwiązanie?
a wpisuje przed grą exec nazwa.cfg ?
nom raczej nie bo nigdy tego nie robil
zainstalował steame skopiował config.cfg maps models itp wlacza csa gra jest oki wylaczy csa i wlaczy jeszcze raz i cfg jest standardowy ;/
no bo jeżeli nie wpisuje komendy co podalem to zawsze jak gra i ma komendy to jak skonczy to już ich nie będzie miał więc jusi to wpisywac za każdym razem jeżeli chce na swoim confingu pocinac ;p
ale nie rozumiesz ten cfg sie nazywa config.cfg czyli ten co zawsze sie wczytuje nie jakiś moje.cfg wtedy bym rozumiał ze musi go wczytac co wejdzie do gry
to jest w stulu server.cfg wczytuje sie sam co mapa jak config.cfg w csie
a zeby miec ustawienia na surfa wgyrywasz cfg surfa tylko na mape surf jak moje.cfg zeby miec jakies inne ustaienia w csie
a u niego jest tak
wrzuci config.cfg do cstrike_polish włączy csa jest oki wyłaczy go i właczy i ustawienia sa standardowe :| kpw?
Ustawiona jest komenda developer 1?
Po prostu po wyjściu z CS'a masz załadowane tylko ostatnie bindy. Skrypty nie są zapamiętywane i musisz wpisać
exec nazwatwojegoCONFIGA.cfg
Albo po prostu swój config wrzuć do autoexec.cfg jeżeli ciężko Ci wpisać exec'a.
Ostatnio edytowane przez jamal101 ; 29-01-2009 o 03:45
w CONFIG.CFG dopisz (lub jest) exec userconfig.cfg, kopiujesz Config.cfg w tym samym folderze, zmieniasz mu nazwę na userconfig.cfg, nanosisz w nim swoje poprawki, aliasy i udoskonalenia. I gotowe!
Ja tak mam. Też na początku robiłem wszystko w config.cfg, później to obczaiłem i gra gitara.
Plusem tego jest to, że userconfig się odpala automatycznie, nie trzeba wklepywać w konsoli exec userconfig.cfg oraz że się nie kasuje :)
mam pytanie. jak nanosic poprawki na istniejacy juz cfg? gram dopiero tydzen w cs wiec sie nie smiejcie jak bym zadal jakies glupie pytanie.
otwórz go notatnikiem i już
aha dzieki
| « Problem | Problem z włączeniem CSa » |