no bo jeżeli nie wpisuje komendy co podalem to zawsze jak gra i ma komendy to jak skonczy to już ich nie będzie miał więc jusi to wpisywac za każdym razem jeżeli chce na swoim confingu pocinac ;p
no bo jeżeli nie wpisuje komendy co podalem to zawsze jak gra i ma komendy to jak skonczy to już ich nie będzie miał więc jusi to wpisywac za każdym razem jeżeli chce na swoim confingu pocinac ;p
ale nie rozumiesz ten cfg sie nazywa config.cfg czyli ten co zawsze sie wczytuje nie jakiś moje.cfg wtedy bym rozumiał ze musi go wczytac co wejdzie do gry
to jest w stulu server.cfg wczytuje sie sam co mapa jak config.cfg w csie
a zeby miec ustawienia na surfa wgyrywasz cfg surfa tylko na mape surf jak moje.cfg zeby miec jakies inne ustaienia w csie
a u niego jest tak
wrzuci config.cfg do cstrike_polish włączy csa jest oki wyłaczy go i właczy i ustawienia sa standardowe :| kpw?
w CONFIG.CFG dopisz (lub jest) exec userconfig.cfg, kopiujesz Config.cfg w tym samym folderze, zmieniasz mu nazwę na userconfig.cfg, nanosisz w nim swoje poprawki, aliasy i udoskonalenia. I gotowe!
Ja tak mam. Też na początku robiłem wszystko w config.cfg, później to obczaiłem i gra gitara.
Plusem tego jest to, że userconfig się odpala automatycznie, nie trzeba wklepywać w konsoli exec userconfig.cfg oraz że się nie kasuje :)
Witam wszystkich. Zassałem XTCS 1.6 i mam mały problem z resetującymi ustawieniami gry.
Skopiowałem do configu kawałek tekstu który pozwala na zmianę broni bez zatwierdzania i gdy ustawiw w grze zmianę broni scrollem w myszce działa elegandzko ale po resecie gry config sie zmienia chyba na...
Witam !
Gram wczoraj w CS`a NS i w pewnej chwili nie mogłem ani sie ruszyć, ani strzelić. Zobaczyłem ustawienia klawiszy i myślałem że problem już rozwiązany, ponieważ do każdej komendy nie było jej odpowiednika na klawiaturze. Szybko ustawaiłem mój cfg sterowania lecz po 10 minutach gry na innym...
Więc tak mam mały problem, gdy np wejde do gry i sobie wustawie w menu cvar np czas na 30min to po zmianie mapy znow zmienia sie na stan poczatkowy czyli 20. jak to zmienic zeby np po zmienie mapy nadal bylo to co zmienilem wczesniej??
Ps. jak już piszę nie chce zakładać nowego tematu....
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u