Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy wylaczone. Mam 1 GB ramu i 1mb/s neta... co robic??? Dzisiaj sciagnalem non steama, chociaz wczesniej gralem, jakis 1 rok temu i na poczatku bylo dobrze, a tera pod wieczor wszystko sie jebie (sory za przklesntwo, ale nie moge się opanowac...
=ArTeK=, skad wzioles te rate? to ze ty takie masz to nie znaczy ze on tez musi miec.
A to napewno nie przez rate'y , nie na taka skale, przez zle rat'y zmienia sie plynnosc gry i ping nie ma takiej mozliwosc zeby tyle skoczyl.
A kolega wyraznie napisał ze wyskakuje mu błąd cl_flush (cos jak warning connection problem, tylko nie w razie padniecia serwera tylko 'gracza' [jego neta] )
Według mnie przyczyna jest prosta, piszesz ze wieczorem, wiec:
- Ktoś może dużo sciągac z neta i obniza ci sie transfer.
- Masz wirusy ( choć twierdzisz ze nie masz)
- Zle skonfigurowany net.
wiem że niema to trzeba samemu okreslic,
sproboj tak:
rate 9999
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80
ex_interp 0.01
No tak jak myslalem, prywatne operator neta, napisz do nich ze wieczorem masz duze pingi (maly transfer wejscia) w grach i czy mogli by sprawdzic logi ewentualnie blokowac p2p wieczorami.
optuje za tym byś pierw zadzwonił do dostawcy neta i porządnie ich zje**ł..... jeśli to nie oni.... cóż i tak pewnie kiedyś coś schrzanią i wtedy będą mieli z góry ochrzan ;), ale myślę że to z powodu neta lub tego że ściągasz z programów p2p lub torrentów. Jeżeli grasz i ściągasz to nie ma sensu bo pingi będą nieziemskie. Zależy czy masz też łącze dzielone na paru użytkowników ew czy nie masz neta radiowego :P
Juz mowilem, ze jezeli gram to mam wszystko wylaczone oprocz cs'a... Ja ich raczej nie opieprze, bo jak by to brzmialo jak 11-latek wydziera sie na dostawcow xD
Witam... Jakieś 4 dni temu o jakiejś 1:00 moje konto steam straciło połączenie z internetem po zrestartowaniu steama wyskoczyło mi "To konto steam zostało wyłączone... Nie dostałem żadnego maila od steama... Wysłałem wiadomość do steam support(podałem wszystkie CDKEYE zdjęcia itp.
) ale nic nie...
Witam. Przedwczoraj rano moje konto zostało wyłączone. Powodem jest kupno cd key'a i konta przez internet od jakiegos użytkownika, podobno jest to zabronione. Napisałem do supportu i odpisali, że mam odzyskać pieniądze i dać sobie spokój. I tu moje pytanie; czy warto dalej "kłucić" się z supportem,...
Witam,
Dzisiaj wchodze sobie na konto STEAM i takie coś wyskakuje:
Imageshack - steamobraz.png
na Koncie mam gry w sumie o wartości 250 zł.
Kupiłem jakieś półtora roku temu STEAM na Allegro , dostałem passy do konta itp z CS'em zainstalowanym już na STEAM.
A CS:S Kupiłem BOX
Tak samo Call...
Mam problem związany z komunikacją z innymi graczami. Otóż gdy w opcjach, w zakładce AUDIO -> SPEAKER CONFIGURATION -> wybieram Headphones (komenda snd_surround_speakers 0) nie mogę rozmawiać z innymi graczami. Po prostu gdy naciskam przycisk od komunikacji głosowej nie wyświetla się "ikonka...
Witam moja strona ma wirusy Witamy na stronie klanu Exit # Gaming mógłby jakis webmaster usunąć to i zabezpieczyć mogę wysłać sms albo kupić doładowanie :D gg 1201980 ;D
http://www.sita.edu.pl/images/index_14.jpg
KOMPLETNY KURS ANGIELSKIEGO (KSIĄŻKA PDF + MP3)
Upload zawiera:
- Lekcje w formacie mp3
- Zeskanowaną książkę
Sita - Język angielski - kurs podstawowy CD - część 1 i 2
Cześć mam problem valve wylaczylo moje konto steam bo ktos mi je hacknal i kumpel pisal na forum ale on wyjcechal aja nie znam sie na angielksim zbyt dobrze wiec czy moglibyscie mi pomoc? zdjecia wszystko bylo
Mega Bukmacherka
Zestawik programow które zebrałem do ogrywania Buków. Polecam.
Jeżeli chcesz sobie pomóc i grasz w Bukmacherke polecam te programiki.
Zestaw Programow i Systemow do ogrywania Bukmacherow:
Miedzy innymi:
betoptimizer
IntelliTipster
Tak jak w temacie jakie są motywy tworzenia wirusów...bo mam pracę zaliczeniową z tego tematu a to że "wirusa są po to żeby zaszkodzić komuś innemu" raczej nie będą tak brane pod uwagę. Pomoże ktoś :>
Siemka!! Od kilku dni nie mogę sobie poradzić z dodaniem admina. Zaóważyłem, że czasami wpisując komendę wyskakuję "unkown command" a czasami nie. Zmieniłem libi~~.gam tak jak pisało w którymś temacie na forum, ale dalej nic. Próbowałem przeinstalowywać amxa na 1.8 , ale problem się powtarza. Co...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u