Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Hltv:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 821
Narzędzia wątku

Hltv

mateusz230491 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Elo

mam male pytanko:D

bo w non steam mam ikonke hltv.exe i moge postawic hltv na servie a w steam nie ma :( da sie to jakos zrobic czy specjalnie tego nie ma?

Odp: Hltv

mateusz230491 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

odswiezam

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
HLTV
Witam, mam taki hltv.cfg // Beda krecone dema 24/7 ( nie ma znaczenia czy serwer bedzie restartowany ) // Dema zapisuja sie w /cstrike record jailbreak // IP serwera pod jaki ma sie podlaczyc HLTV. connect "ip" // Haslo ktore jest zalozone na serwerze z ktorym sie laczy. serverpassword ""
Problemy z HLDS
Hltv
witam, wiem, że dziś o 22.00 gra polska i szwecja i nie wiem, gdzie szukać ip hltv. Jak ktoś by mi mógł tu podać hltv był bym wdzięczny
OffTopic - Counter Strike
[Steam] Hltv
Witam mam problem ponieważ chce zrobić własne HLTV na serverze STEAM typu whiterabbit.pl czy gpad.pl i HLTV proxy normlanie wchodzi na server a gdy chce się z nim połączyć jako oglądający to nie mogę Wyskakuje taki błąd ja go już przetłumaczyłem na J.Polski Wersja ANG. "This HLTV...
Problemy z CS 1.6
Hltv
Hi. Mam takie pytanie, jest moze HLTV na DM ? pare dni temu miałem zajebista akcje ;) wiec przydałoby mi się demko ,ze wszystkich kamer :]
Koncert Życzeń
Hltv?
Witam, chcialbym zapytac gdzie moge zobaczyc demko z hltv z dzisiejszej mapy de_nuke około godziny 14:00.
Śmietnik
Hltv
Mam problem a mianowicie jak odczytac demko z hltv, dostalem je do serwera. Koles mi mowi ze chce demko a ja nic nie nagrywalem bo all mowili ze jest hltv POMOCY
Problemy z CS 1.6
hltv
chciałbym pooglądać jakieś mecze na HLTV. gdzie mogę znaleźć jakieś IP gdzie akurat grają?
Dodatki do Steam'a
HLTV
Witam,Nie dawno zakupiłem serwer na Voot.pl i dowiedziałem sie ze mam już HLTV zainstalowane ale nie umiem go uruchomić może ktoś wie co trzeba zrobić??Dam pomógł
Problemy z CS 1.6
hltv
Czy powie mi ktos skad wziasc IP hltv mojego serwera ?! mam serwer na gamepad.pl
OffTopic - Counter Strike
HLTV
czy da się właczc hltv na non steam?? jak tak to jak??? szukałem na forum i nie znalazłem:/
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz