szukam programu ze kogos przeskanuje czy ma czita albo takiego jaki podobno jest na steamie ze robie demko i je skanuje i wychodzi czyjest czit czy nie
|
|
szukam programu ze kogos przeskanuje czy ma czita albo takiego jaki podobno jest na steamie ze robie demko i je skanuje i wychodzi czyjest czit czy nie
ale mi chodzi nie o to ze to daje na serwer ino o to ze gram se i podejrzewam kogos o czity to jak tozrobic ze jestem na specu i ogladam tego kolesia co go podejrzewam i na grywam demko i potem je ogladam z jkaims program ktorywykryje aktywnosc czita
Mi się zdaję ,że po demku nie da się wykryć....A jeśli obserujesz kogoś na SPECU to powinienieś odrazu zobaczyć ,że to CZIT :)Zamieszczone przez deniolek13
@UP :Kod:np. playdemo i odpalasz sobie wall hacka zeby sprawdzic czy gosc miezyl po scianach w kogos
nie ma takiego programu a na steam jest vac tylko ew hlg. nagraj demo i daj je na forum w dziale "cziterzy" naasi PROfesrowie habilitowaniu w sprawach cziterstwa ocenią ci je :D
[ Dodano: Wto 11 Gru, 2007 ]
mnie to wkurza jak ktoś nazywa kogoś czitem -.- to jest błąd jezykowy czit to program który pomaga ci w grze czyli oszustwo ktos nie moze byc czitem tylko cziterem/cheaterem tak na przyszłość tylko bo to naprawde mnie wku*wiaKod:to CZIT :)
hmm polecam plugin hack_hunter nawet dobry.. ;)

po h** mi plugin nie umiesz czytac wczesnieszyc postow
Spokojnie S.T.A.L.K.E.R, chciał tylko pomóc :)po h** mi plugin nie umiesz czytac wczesnieszyc postow
jak na spect chcesz to mozesz sobie wziasc ten co symuluje czity
ale zaden program po demku ci niepozna
włącz sobie np. wh wbijasz na specta pod nickiem "Cheat Scan Active" i done :)
Sa jakies programy do skanowania, ale narazie z rzadnym sie nie spotkalem.
Najlepiej jezeli dojzales jakiegos czitera, wchodzisz na speca, nagrywasz go, pokazujesz adminowi, a reszte on zalatwi.
Mam paru kolesi ktorzy maja skaner, popytam i tutaj napisze.
| « Skąd moge wziąść te pliki?? | Serwer » |