Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Szybkie ściąganie map-problem.:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: dlaczego nie sciaga mi plikow w cs, ściąganie mapek do csa, szybkie sciaganie map do cs, czemu przez steam wolno sciaga cs 1.6, cs dlaczego nie mam wszystkich map, szybkie połączenie na forum z serwerem przez steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2999
Narzędzia wątku

Szybkie ściąganie map-problem.

gYssik is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Opisze co zrobiłem:
1.Wgrałem pliki na hosting.
2.Dodałem linijkę sv_downloadurl "http://czh-cs.info.tm/cstrike"

I co się dzieje:
1.Nie ściąga się szybko tzn. mam wrzucone i na serwer www i na serwer gry i się wolno ściąga.
2.W przeglądarce normalnie mogę wejść i ściągnąć trwa to chwile bo mam szybki net 6mb.

Ostatnio edytowane przez gYssik ; 04-02-2009 o 19:34.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sposoby na szybkie sciąganie filmów
Znalazłem ciekawy program do ściągania filmów i innych aplikacji bez żadnego limitu. jest to "Nowy FLOAD". mozna się zapoznac z ofertą tego programu na: http://nowyfload.pl?u=BB66qlzBCNEC
Ogólne dyskusje na temat filmów
Problem sciąganie muzy i modeli!!!
Witam kupiłem serwer 14 slotów publiczny na Zabijaka.pl - Zabójcza jakość, wystrzałowa cena! Wgrałem modele czapek i muze według poradnika , ale nie chce mi jej pobrać czemu? Za pomoc dam "+" Pozdrawiam he123!!
Problemy i konfiguracja AMXX
Ściąganie ze steam!HELP!!
Nie wiem czy to odpowiedni dział,ale niech bedzie :) więc tak: mam problem z steamem,który nie ściąga jak powinien! Czytałem na necie o tym to mają takie problemy ale rozwiązania nie znalazłem..Otóż tak :p Gdy chcę ściągnąć jakąś gre ze steama obojętnie jaką to nie moge,bo jak dojdzie np:do...
OffTopic - Counter Strike
Ściąganie map z serwera.
Witam. Chciałbym aby mapki były pobierane z serwera, jak ktoś chce wejść na serwer nie posiadając mapy to wyświetla mu się komunikat : "Missing Map " Dodam że dźwięki są pobierane z Fast Downloadu ale nie mogę tam wrzucić mapek. Proszę o pomoc.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Szybkie ściąganie map need help
Opisze co zrobiłem: 1.Wgrałem pliki na hosting. 2.Dodałem linijkę sv_downloadurl "http://czh-cs.info.tm/cstrike" I co się dzieje: 1.Nie ściąga się szybko tzn. mam wrzucone i na serwer www i na serwer gry i się wolno ściąga. 2.W przeglądarce normalnie mogę wejść i ściągnąć trwa to chwile bo...
Problemy z HLDS
Problem z serverem CSS ns- Sciąganie mapek
Witam, Moj server to non-steam na 1shot1kill. Mam pytanie do was . Próbuje modernizowac server w postaci nowych mapek:grin: Lecz powstaje mały problem i moze ktos z was jest mi w stanie pomóc badz wytłumaczyc co jest przyczyna Wgrywam mapki na Ftp ... wgrywam je poprawnie do odpowiednich...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
szybkie pobieanie - problem
Witam ! Nie wiem czy to dobry dział ale badzo zalezy mi na pomocy mianowicie szybie pobieranie plików .. w server.cfg mam to co trzeba miec tzn. sv_allowdownload 1 // pozwalaj na download, 1 - tak (standard), 0 - nie sv_allowupload 1 // pozwalaj na upload (np loga), 1 - tak (standard), 0 - nie...
Serwery CS:CZ Steam i Non Steam
PROBLEM Z MIKROFONEM [BłAGAM O SZYBKIE ROZWIAZANIE]
:cry: BLAGAM O POMOC GDYZ W CS-ie NIE DZIALA MI MIKROFON NIE WIEM DLA CZEGO PONIEWAZ : *w skype i innych komunikatorach mikro dziala ALE CO JEST INTERESUJACE TO TO ZE W OPCJACH W ZAKLADCE VOICE JEST CIAGLE ZAZNACZONA KRATKA Z NAPISEM enable this voice this game I KIEDY TO ODZNACZAM TO SIE...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz