Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Visual C++:

,

Popularne odwołania do tej strony: visual c abnormal, counter strine visual c, cs 1.6 v32 microsoft visual c runtime library problem, problem z cs microsoft visual, cs visual c, cs problem z visual, problemy z counter strike microsoft visual c, counter strike 1.6 błąd visual, virtual c problem cs, cod microsoft visual c problem, eper runtime error visual c, cs blad visual c, microsofot visual c problem w cs, problem z cs 1.6 c, cs 1,6 runtime library, microsoft visual c do czego sluzy ten program, błąd c w cs 1.6, cs błąd bibiotek visual studio, runtime error visual c cs 1.6, cs 1.6 błąd visual c, microsoft visual video counter strike

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3955
Narzędzia wątku

Visual C++

rambo0072 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam,

Mam problem z Microsoft Visual C++, Gdy chcę sobie pograć w CS 1.6 odpalając przez New Game po wszytaniu się mapy pokazuje mi się komunikat. Może mi któs pomóc? Odrazu zaznaczam, że na kompie ten błąd występuje tylko na cs_office, a na notebooku na każdej :???:

Zabijaka16 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Masz stuknieta karte graficzna

rambo0072 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

tylko gdy miałem starszą wersje działał, a gdy zainstalowałem v32 to już nie :???:

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

rambo0072, masz pewnie digitalzone? Zainstaluj innego patcha... kiedyś miałem taki błąd jak dodałem 31 botów.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

rambo0072 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Teraz mam v28 i wszystko ładnie. Dzięki za pomoc

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Microsoft Visual C++
A więc tak.. Odrazu powiem że szukam rozwiązania od kilku tygodni ale nic nie pomaga. Na niektorych serwerach, po wejsciu do gry i grania jakies 30sek. wyskakuje mi komunikat Yfrog Photo : yfrog.com/f3beztytuufkp Nie wiem co z tym zrobić ponieważ mam zainstalowałem najnowszy Microsoft Visual C++...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] Visual C++
Witam Szukałem i nie znalazlem odpowiedzi na problem jaki posiadam :( A dokladniej: gralem sobie na Cs non steam lecz mam słabe łacze ( 1mb/s ) i duże pingi (130) przez to wywalalo mnie z serwerów, poszukalem na google i znalazlem sposob na zmniejszenie pingów (tzn zmieniam cl_ rate cmdbackup i...
Problemy z CS 1.6
AppDev Exploring Visual Studio 2010 Using Visual Basic DVD - LT
AppDev Exploring Visual Studio 2010 Using Visual Basic DVD - LT http://img651.imageshack.us/img651/6390/2440x246.jpg AppDev Exploring Visual Studio 2010 Using Visual Basic DVD | 1.54 GB Visual Studio 2010 adds a large set of new functionality for the Visual Studio developer. From new...
Książki
Visual MP3 CD Burner 1.3.2
Free download Visual MP3 CD Burner 1.3.2 | Pobierz za darmo Visual MP3 CD Burner 1.3.2 Visual MP3 CD Burner to prosty w użyciu program nagrywający audio CD z formatów MP3, MP2, WAV, OGG, WMA. Umożliwia on tworzenie audio CD, które może być odtwarzane na wszystkich odtwarzaczach...
Programy - software
Visual Labels 4.15
Free download Visual Labels 4.15 | Pobierz za darmo Visual Labels 4.15 Program do projektowania i drukowania etykiet. Program pozwala na wykorzystywanie pól tekstowych, graficznych, a także kilka narzędzi umożliwiających narysowanie prostych figur geometrycznych. ...
Biurowe
Visual Web Spider 5.2
Free download Visual Web Spider 5.2 | Pobierz za darmo Visual Web Spider 5.2 Wielozadaniowy robot sieciowy umożliwiający szybkie stworzenie własnego silnika wyszukiwania, aplikacja jest niezwykle łatwa w obsłudze a jej funkcjonalność z powodzeniem pozwoli na stworzenie potężnej...
Internet i sieci
Visual Basic GIS 1.0
Free download Visual Basic GIS 1.0 | Pobierz za darmo Visual Basic GIS 1.0 Rozpowszechniana na licencji GPL biblioteka dla środowiska Visual Basic .NET. Komponent oparty jest o środowisko UMN Mapserver. Wymagania: -.NET 1.1 Framework MapServer Visual...
Archiwum forum
Visual SQL-Designer 4.01
Free download Visual SQL-Designer 4.01 | Pobierz za darmo Visual SQL-Designer 4.01 Proste w użyciu środowisko wspomagające tworzenie i edycję baz danych SQL. Aplikacja posiada pełne wsparcie dla baz danych Oracle, MS-SQL, MySQL, SyBase, Db2, MS Access pozwalając na eksport danych...
Internet i sieci
Visual IRC 2.0
Free download Visual IRC 2.0 | Pobierz za darmo Visual IRC 2.0 Bardzo prosty w obsłudze klient IRC. Cechy programu: potrafi nawiązywać połączenia z kilkoma serwerami jednocześnie, pisanie skryptów w bardzo znanym języku Versus, wbudowana książka adresowa, tworzenie profili użytkownika, prosty w...
Internet i sieci
Visual c++
pomocy prosze Po chwili jak zaczynam grac mam potężne LAGI i po chwili wyskakuje komunikat Visual C++ Abnormal program termination Klikam OK i gra sie wylancza
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz