Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6 |
|
Popularne odwołania do tej strony: visual c abnormal, counter strine visual c, cs 1.6 v32 microsoft visual c runtime library problem, problem z cs microsoft visual, cs visual c, cs problem z visual, problemy z counter strike microsoft visual c, counter strike 1.6 błąd visual, virtual c problem cs, cod microsoft visual c problem, eper runtime error visual c, cs blad visual c, microsofot visual c problem w cs, problem z cs 1.6 c, cs 1,6 runtime library, microsoft visual c do czego sluzy ten program, błąd c w cs 1.6, cs błąd bibiotek visual studio, runtime error visual c cs 1.6, cs 1.6 błąd visual c, microsoft visual video counter strike
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Visual C++ |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Witam,
Mam problem z Microsoft Visual C++, Gdy chcę sobie pograć w CS 1.6 odpalając przez New Game po wszytaniu się mapy pokazuje mi się komunikat. Może mi któs pomóc? Odrazu zaznaczam, że na kompie ten błąd występuje tylko na cs_office, a na notebooku na każdej :???:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Starsza lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Masz stuknieta karte graficzna
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
tylko gdy miałem starszą wersje działał, a gdy zainstalowałem v32 to już nie :???:
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
rambo0072, masz pewnie digitalzone? Zainstaluj innego patcha... kiedyś miałem taki błąd jak dodałem 31 botów.
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Teraz mam v28 i wszystko ładnie. Dzięki za pomoc
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
A więc tak.. Odrazu powiem że szukam rozwiązania od kilku tygodni ale nic nie pomaga.
Na niektorych serwerach, po wejsciu do gry i grania jakies 30sek. wyskakuje mi komunikat Yfrog Photo : yfrog.com/f3beztytuufkp
Nie wiem co z tym zrobić ponieważ mam zainstalowałem najnowszy Microsoft Visual C++...
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |
|
Witam
Szukałem i nie znalazlem odpowiedzi na problem jaki posiadam :(
A dokladniej: gralem sobie na Cs non steam lecz mam słabe łacze ( 1mb/s ) i duże pingi (130) przez to wywalalo mnie z serwerów, poszukalem na google i znalazlem sposob na zmniejszenie pingów (tzn zmieniam cl_ rate cmdbackup i...
| Problemy z CS 1.6 |
|
AppDev Exploring Visual Studio 2010 Using Visual Basic DVD - LT
http://img651.imageshack.us/img651/6390/2440x246.jpg
AppDev Exploring Visual Studio 2010 Using Visual Basic DVD | 1.54 GB
Visual Studio 2010 adds a large set of new functionality for the Visual Studio developer. From new...
| Książki |
|
Free download Visual MP3 CD Burner 1.3.2 | Pobierz za darmo Visual MP3 CD Burner 1.3.2
Visual MP3 CD Burner to prosty w użyciu program nagrywający audio CD z formatów MP3, MP2, WAV, OGG, WMA. Umożliwia on tworzenie audio CD, które może być odtwarzane na wszystkich odtwarzaczach...
| Programy - software |
|
Free download Visual Labels 4.15 | Pobierz za darmo Visual Labels 4.15
Program do projektowania i drukowania etykiet. Program pozwala na wykorzystywanie pól tekstowych, graficznych, a także kilka narzędzi umożliwiających narysowanie prostych figur geometrycznych.
...
| Biurowe |
|
Free download Visual Web Spider 5.2 | Pobierz za darmo Visual Web Spider 5.2
Wielozadaniowy robot sieciowy umożliwiający szybkie stworzenie własnego silnika wyszukiwania, aplikacja jest niezwykle łatwa w obsłudze a jej funkcjonalność z powodzeniem pozwoli na stworzenie potężnej...
| Internet i sieci |
|
Free download Visual Basic GIS 1.0 | Pobierz za darmo Visual Basic GIS 1.0
Rozpowszechniana na licencji GPL biblioteka dla środowiska Visual Basic .NET. Komponent oparty jest o środowisko UMN Mapserver.
Wymagania:
-.NET 1.1 Framework MapServer
Visual...
| Archiwum forum |
|
Free download Visual SQL-Designer 4.01 | Pobierz za darmo Visual SQL-Designer 4.01
Proste w użyciu środowisko wspomagające tworzenie i edycję baz danych SQL. Aplikacja posiada pełne wsparcie dla baz danych Oracle, MS-SQL, MySQL, SyBase, Db2, MS Access pozwalając na eksport danych...
| Internet i sieci |
|
Free download Visual IRC 2.0 | Pobierz za darmo Visual IRC 2.0
Bardzo prosty w obsłudze klient IRC. Cechy programu: potrafi nawiązywać połączenia z kilkoma serwerami jednocześnie, pisanie skryptów w bardzo znanym języku Versus, wbudowana książka adresowa, tworzenie profili użytkownika, prosty w...
| Internet i sieci |
|
pomocy prosze
Po chwili jak zaczynam grac mam potężne LAGI i po chwili wyskakuje komunikat
Visual C++
Abnormal program termination
Klikam OK i gra sie wylancza
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|