Mógłby ktoś poradzić jakiś dobry program do tworzenia własnego loga w CS 1.6. Robiłem logo w Half Life Logo Creator ale tam wychodzi rozmazane i mało widoczne. Od razu poprosiłbym o opis co dalej robić po stworzeniu loga w danym programie.
|
|
Mógłby ktoś poradzić jakiś dobry program do tworzenia własnego loga w CS 1.6. Robiłem logo w Half Life Logo Creator ale tam wychodzi rozmazane i mało widoczne. Od razu poprosiłbym o opis co dalej robić po stworzeniu loga w danym programie.
Ja poradziłbym Ci program dla początkujących ( niech nie kieruje Cię to tym, że wychodzą słabe loga). Instrukcja do niego? Gdy go otworzysz, na samej górze pojawią się zakładki Size itp. Klikasz na nie po kolei, a to pomaga wykonać wszystkie czynności w odpowiedniej kolejności. Gdy juz to zrobisz, bierzesz np Half Life logo creator 2, otwierasz obrazek, Klikasz Make WAD, zapisujesz. Zamieniasz nazwe naKod:Banner Maker Pro 6i wklejasz do cstrike. Jeśli chcesz gotowe loga, wejdz TUTAJ ! , kliknij w zakładkę GFX->Spray's->CS.Kod:tempdecal.wad
Wybierasz, sciągasz, zapisujesz na. Jeśli coś nie tak, poprawić.Kod:tempdecal.wad
Jak to się mówi :Kod:"Don't say it! Spray it!"
Nic z tym nie poradzisz.Zamieszczone przez Marqs
| « Help | sXe 4.3 problem » |