Witam Was serdecznie.
Mam dość nietypowy problem. Zacznę od tego, że gdy gram w csa ponad około pół godziny ping zmienia się do kilku "k". Zmieniam więc server i tam jest normalnie przez te około pół godziny bo po jej przeminięciu znów zmuszony jestem zmienić server. Na jaki bym nie zmieniał to itak po jakimś czasie mam ping. Robiłem konfiguracje hltoolz - nic. Reinstalowałem steama od nowa -nic. Skanowałem komputer panda, spyware doctorem oraz combofixem. Zero pozytywnego rezultatu.
Jestem w pułapce ponieważ jestem znaczącą osoba w clanie i dlatego nie jest możliwa gra typu sparing czy turniej.
Tym bardziej, że jesteśmy 5 bez rezerwowych.
Co do formatu- nie bardzo jestem na to chętny- mam na komputerze bardzo cenne pliki oraz rzeczy które trudno by ogarnać żeby to pozgrywać.
Ponad to gdy już się zdecydowałem na format bios reagował w ten sposób.
Format c: nie można sformatować dysku ponieważ nie ma żadnych dysków logicznych.
Wybieram opcje- Stwórz dysk logiczny - "nie można stworzyć dysku logicznego ponieważ taki już istnieje".
Mam internet 1mb rodzaju- radio. Ale wiem ze to nie wina internetu. Ponadto administrator tej sieci to mój dobry znajomy i może zmienić mi mój server na łącze priorytetowe... Ale nawet gdyby to pomogło nie jest powiedziane, że zawsze będziemy grać rozgrywki właśnie na tym serverze.
Mam spętane ręce i proszę Was o pomoc.