Baroo, coś nie pasuje ? Grasz w esl ? Masz konto przynajmniej ? Dla Twojej wiadomośći to nie ma wzoru cfg gracza w esl w regulaminie masz tylko niektóre ważne wartości takie jak 32 bit, czy interp. Jedyne gotowe cfg jakie podaje esl to cfg serwów.
Gamer, przeczytaj regulamin i już (ja czytałem ze dwa razy ale już nie pamiętam zbytnio nic, poza dozwolonymi modelami z czero, high fps z okrągłymi głowami i hlguarda na serwerze).
Witam. Mam sprawę. gram sobie na cod mod, zmiana mapy a tu to:
===============================================
You are Banned from this server by admin KocziS
You have 5 days , 16 hours , 9 minutes and 10 seconds left on your ban.
Banned nick : asdfghjkl
Reason : ' reklama '
You...
siema ludzie szukam osoby która umie zrobić server steam.
strona klanu Witam - soldiers-of-the-sun.yoyo.pl był bym bardzo wdzięczny za pomoc
---------- Post dodany 25-09-2010 o godzinie 12:19 ----------
piszcie w tym temacie lub na steam voltix15
witam szukam kogos kto zrobilby mi edita akcji z esl'a.Tak narazie jednej chociarz jak juz pogadamy o wynagrodzeniu itd to bede dawal kolejne akcje i kolejne wynagrodzenia !
KONTAKT:
gg 7338809
steam ToXPL
Siemano ... OD paru dni ja i moi koledzy mamy problem ze steamem ... jak chcemy dołączyć po sobie do gry to się tnie i wyłącza się społeczność steam, potem nie mozna uruchomi jej podczas gry (po restarcie cs juz mozna ... ale dalej nie mozna dołączyć do gry po kims) ... bardzo prosze o szybką pomoc...
Proszę niech mi ktoś pomoże męczę się z tym już 4 dzien i nic.Prosiłbym kogoś kto zna się na tym i by mi wgrał tego sXe na server bardzo dziękuje. Proszę pisać do mnie na GG 5143920