Mam problem ze steamem ponieważ gdy uruchamiam cs 1.6 steam wyskakuje okienko : przygotowywanie do uruchmienia counetr strike ale po chwili wyskakuje okienko:
Wrzuta.pl - problem_steam
I nie moge uruchomić steam :/ prosze was bardzo pomoc :)
|
|
Mam problem ze steamem ponieważ gdy uruchamiam cs 1.6 steam wyskakuje okienko : przygotowywanie do uruchmienia counetr strike ale po chwili wyskakuje okienko:
Wrzuta.pl - problem_steam
I nie moge uruchomić steam :/ prosze was bardzo pomoc :)
Reinstall? Ściągnij steam z innego źródła ;)
Acha i zapomniałem że wyskakuje mi jeszcze inne okienko ale nie zawsze, że wykryto w ustawieniach cs-a konfigurację że cs chodzi na OpenGL i ze to ustawienie zostanie zmienione na Software
Edit:
W pierwszym poscie to źle sie wyraziłem...chodzi mi o to że Counter Strike mi sie nie uruchamia a nie program steam
Ostatnio edytowane przez Sle@m ; 12-02-2009 o 17:26
Qurde ja mam karte graficzną GTX 260 i najnowsze sterowniki a tu Counetr strike mi nie chodzi :/ tu mowa o steamie a non steam mi chodzi normalnie
Ściagnij steam z innetego źródła.
Wrzuta.pl - grafa
To jest ten problem z grafika i jezeli klikne OK to wyskoczy to okienko ktore podałem w pierwszym poscie....plz pomóżcie!!!!
To ściągnij starsze sterowniki.
NVIDIA Home - tam puszkaj stery właściwe do swojej grafy, jeśli nie to to poprostu format i wtedy sciąnij
Ściągnij sterowniki ATI są dobre i myślę (nie obrażę się jak ktoś mi zarzuci że te sterowniki to ściema sam ich używam) że będzie pięknie chodziło bo mam taką samą kartę a jeśli próbowałeś to ja jakieś cuda tu robię : D
Sterowników ATI poszukaj na Google
| « usuniecie modeli broni ? | Straszne lagi » |