Gdy chce włączyć CS'a to wyskakuje mi błąd: brak pliku MSVCR70.dll i gra się wyłącza. Ma ktoś może link do tego pliku?? Mógłbym CS'a przeinstalować ale nie mam, będę miał go dopiero za tydzień.
Mógłby ktoś pomóc?? Bardzo Proszę..
|
|
Gdy chce włączyć CS'a to wyskakuje mi błąd: brak pliku MSVCR70.dll i gra się wyłącza. Ma ktoś może link do tego pliku?? Mógłbym CS'a przeinstalować ale nie mam, będę miał go dopiero za tydzień.
Mógłby ktoś pomóc?? Bardzo Proszę..
Ściągnełem ten plik i wrzuciłem go do folderu C:Windows\system32 i nie wyskakuje już ten błąd... ale teraz CS mi się włącza a potem od razu wyłącza bez żadnego komunikatu... :(
Masz jakiegoś lewego cs'a
Masz stąd:
Counter-Strike Non-Steam 1.6 Source cs Condition Zero cs 1.5 Source Non Steam Download
ale grałem na nim dość długo a teraz się rozwalił :/ u kumpla jeszcze chodzi mam od niego...
ten twój link nie działa .. ThX za pomoc
No cóż masz pecha (może wirus).
Ściągnij od nowa CS'a najlepiej od DIgitalZone.
PS. Radze zmienic nazwe tematu. Zaden mod nie da ci litości ;)
Spróbuj reinstalować. Jak nie, to poszukaj tego pliku w internecie, google.pl nie boli ;P.
Masz niezły zapłon
Ściągnełem ten plik i wrzuciłem go do folderu C:Windows\system32 i nie wyskakuje już ten błąd... ale teraz CS mi się włącza a potem od razu wyłącza bez żadnego komunikatu... :(
Masz tutaj poradnik:
http://www.forum.wiaderko.com/poradn...6v-porady.html
spróbuje reinstalować... a tak to CS EXTREME... chodził długo bez zarzutu
ma może ktoś linka do działającego Cs'a próbowałem już wielu ( nie działają) .. nie chcę się rejestrować na torrentech :[
Wielkie THX jeszcze patche i bedzie dobrze a tak to zrobiłem formata całego kompa:P
| « Demko się nie otwiera | Masakra help! » |