mam taki problem ze jak włączam CS to wyskakuje mi blad i pisze w ramce "W_LoadWadFile:couldn't load gfh.wad" o co z tym chodzi ??
z gory dziekuje za pomoc !!
|
|
mam taki problem ze jak włączam CS to wyskakuje mi blad i pisze w ramce "W_LoadWadFile:couldn't load gfh.wad" o co z tym chodzi ??
z gory dziekuje za pomoc !!
Musisz wejść w csstrike/Models i tam poszukaj tego pliku i usuń a jak niebędzie tam takiego pliku to zainstaluj patch v23 masz tutaj link Klik
mam zainstalowanego tego patcha v23 :( zainstalowalem go do tego folderu jak od razu wchodze do CS czyli F:/Program Files/CS/ i dupa :(
i dupa....zainstalowalem tego v19 i nadal ten sam blad :( :???:
[ Dodano: Czw 20 Gru, 2007 ]
jezuuu...blagam ...pomóżcie![]()
poprostu masz popsutego csa masz link do torrenta z tąd pobierzesz counter-strike 1.6 finalshare i on jest lux masz link http://www.mininova.org/det/711340
Siema ;D mam ten sam problem
Fatal Error
W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad
To nie jest wina zepsutego cs'a instalowałem trzy różne i to samo.
A i problem sie zaczyna po zainstalowaniu jakiegokolwiek patcha przed zainstalowaniem można normalnie grać :) ale po co mi CS bez patcha -.- :P
Bardzo Proszę o POMOC :)
POOOOMMMMMOOOOOOOOOOccccccccyyyyyyy już rok nie gram w cs'a z powodu tego błędu ;/ a teraz tak mi sie chce grać że zaraz mnie <rozwali>xD
[ Dodano: Sob 22 Gru, 2007 ]
Naprawdę nie ma tu nikogo to choć trochę zna sie na counterze ?? :|
juz zrobilem sobie :) wszystko mi chodzi dobrze :) jak cos to pisz to Ci powiem co trzeba zrobic :)
artur200389 Daj jakiś znak życia xD napisz tu jak rozwiązałeś ten problem albo napisz mi emalia :)
plx fast ;P
| « Wielki problem z CS | Problem z celownikiem » |