Ja zawsze tak robię i wedlug mnie najlepiej
sv_airaccelerate 1000
sv_stepsize300-wychodzisz z klatki
sv_gravity 700
Ja tak zawsze robie na swoim serwie
89.78.90.211:27015 :D
PoZdRo
Witam. Mam następny problem związany z deathrunem. Wgrałem na serwer VIP moda. Posiada on 100 kamizelki, wszystkie granaty i powinien mieć chyba 600 grawitacji. W 1 rundzie po zmianie mapy wszystko jest normalnie. Vipowie maja wszystko, grawitacje, granaty itp. Ale już w 2 rundzie nie ma grawitacji...
Witam. Mam problem mianowicie chodzi tu chyba o grawitacje ;>. Wszyscy gracze normalnie chodza po ziemi. Ja mam takjagby matrixa :D
tylko skacze normalnie w zwolnionym tempie kiedy inni gracze normalnie se biegaja. Cos zepsolem?. Reinstalowalem csa z 5 razy. Instalacja z plyty jak i za pobraniem...
Witam!
Mam serwer Deathrun, i mam plugin na VIPa.
VIP ma wszystkie granaty, i <b>o 2x mniejszą grawitację</b> (400).
I tu jest problem, gdyż niektóre mapki nie nadają się do takiej grawitacji, więc proszę was, o przerobienie(o ile to możliwe, ew. zrobienie) takiego pluginu aby można było...
Witam
Mam pytanie jak ustawic grawitacje na mapie scoutzknivez ? Potrzebny jakis plugin czy wystarczy edycja jakiegos pliku ? Szukam juz sporo czasu ale nie znalazlem podobnego tematu :P
Dziekuje za pomoc
Witam przerobiłem sobie item grawitacja na 25 sekund ale:
Nie wyświetla się nic ile sekund pozostało ani nie działa te 25 sek.Daje sma. proszę o pomoc.
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fakemeta>
#include <fakemeta_util>
#include <colorchat>
#include <engine>
Plugin do zombie plague.
Obniża grawitacje na początku rundy.
Po kilku sekundach wszystko wraca do normy.
Przydaje się gdy chcemy znaleźć dobrą kampe.
Instalacja standardowa.
Witam
Mój problem jest taki... mam admina (ale nie head admina) i mam sobie amx dla leniwych v2 .
Niestety na mapkach typu scoutknivez nie umiem ustawić grawitacji -.-
Czytałem posty innych użytkowników... Im jakos się udało rozwiązać ten problem..
Próbowałem w konsoli wpisywać sv_gravity...
Witam! Mam sobie amxx dla leniwych(:P) No i mam problem! Mam ustawione prawa admina, i jest git, ale jak ustawić grawitacje? Wchodzę w konsole i pisze sv_gravity 0 i nic... daje inne liczby i też nic:(( Pomoże mi ktoś? Jak ustawić grawitacje?
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u