Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Grawitacja na surf ski 2:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: surf ski 2, komendy do surf ski 2, surf ski 2 komendy, komendy na surf ski 2, ustawienia na surf ski 2, komenda na grawitacje cs 1.6, komendy do surf ski, surf ski, gravitacja na surfie, surf ski 2 cs, komendy surf ski, cs surf ski, cs surf komendy, ustawienia surf ski 2, comment regler la gravité a counter strik source, cs surf ski 2, największa grawitacja w cs, surf ski2, ustawoemoa ma surfa, ustawienia do surf ski 2, surf_ski 2, jak ustawic grawitacje na surf_ski2, surfski 2, jaka trzeba ustawic grawitacje zeby grac na surf ski2 new ganme, komendy do cs surf

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 51928
Narzędzia wątku

Grawitacja na surf ski 2

Adamus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo.Jaka jest komenda aby plynnie sie surfowalo na surfach np tak jak na serwerze PGC czy tam PCG .Z gory thx bedzie pomogł:d

[oi!] LeaF is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Adamus, ja polecam ściągnięcie surfmoda ;p On sam Ci wszystko ustawia :D
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=138464

Adamus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

OK dzieki ale ja szukam komendy dla kolegi admina.bo sie plynnie surfowac nie da:D

[oi!] LeaF is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Adamus, sv_airaccelerate 100, oczywiście sv_gravity 800

Adamus is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Dzieki masz pomogl

Odp: Grawitacja na surf ski 2

KaMiL01994 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Ja zawsze tak robię i wedlug mnie najlepiej
sv_airaccelerate 1000
sv_stepsize300-wychodzisz z klatki
sv_gravity 700
Ja tak zawsze robie na swoim serwie
89.78.90.211:27015 :D
PoZdRo

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Grawitacja vipa nie działa - deathrun
Witam. Mam następny problem związany z deathrunem. Wgrałem na serwer VIP moda. Posiada on 100 kamizelki, wszystkie granaty i powinien mieć chyba 600 grawitacji. W 1 rundzie po zmianie mapy wszystko jest normalnie. Vipowie maja wszystko, grawitacje, granaty itp. Ale już w 2 rundzie nie ma grawitacji...
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam] Grawitacja problem
Witam. Mam problem mianowicie chodzi tu chyba o grawitacje ;>. Wszyscy gracze normalnie chodza po ziemi. Ja mam takjagby matrixa :D tylko skacze normalnie w zwolnionym tempie kiedy inni gracze normalnie se biegaja. Cos zepsolem?. Reinstalowalem csa z 5 razy. Instalacja z plyty jak i za pobraniem...
Problemy z CS 1.6
Problem - Deathrun grawitacja - VIP
Witam! Mam serwer Deathrun, i mam plugin na VIPa. VIP ma wszystkie granaty, i <b>o 2x mniejszą grawitację</b> (400). I tu jest problem, gdyż niektóre mapki nie nadają się do takiej grawitacji, więc proszę was, o przerobienie(o ile to możliwe, ew. zrobienie) takiego pluginu aby można było...
Problemy i konfiguracja AMXX
soutzknivez grawitacja
Witam Mam pytanie jak ustawic grawitacje na mapie scoutzknivez ? Potrzebny jakis plugin czy wystarczy edycja jakiegos pliku ? Szukam juz sporo czasu ale nie znalazlem podobnego tematu :P Dziekuje za pomoc
OffTopic - Counter Strike
Grawitacja na 25 sekund
Witam przerobiłem sobie item grawitacja na 25 sekund ale: Nie wyświetla się nic ile sekund pozostało ani nie działa te 25 sek.Daje sma. proszę o pomoc. #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fakemeta> #include <fakemeta_util> #include <colorchat> #include <engine>
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Dodatkowy plugin] Grawitacja
Plugin do zombie plague. Obniża grawitacje na początku rundy. Po kilku sekundach wszystko wraca do normy. Przydaje się gdy chcemy znaleźć dobrą kampe. Instalacja standardowa.
Zombie Plague
Surf Speed Runs- serwer surf dla profesjonalistów, zapisy rekordów do bazy danych
IP:77.79.241.201:27016 Hasło: brak Sloty: 8 Forum: tymczasowo nieczynne Mod: Surf Speed Runa Obecny mapcycle(jestem otwarty na propozycje map): surf_journey surf_cavern_final surf_poseidon_final surf_ancient
Archiwum forum
grawitacja
Witam Mój problem jest taki... mam admina (ale nie head admina) i mam sobie amx dla leniwych v2 . Niestety na mapkach typu scoutknivez nie umiem ustawić grawitacji -.- Czytałem posty innych użytkowników... Im jakos się udało rozwiązać ten problem.. Próbowałem w konsoli wpisywać sv_gravity...
Problemy z CS 1.6
Anty grawitacja
Potrzebuje info jak ustawic byt aby tak jak na surf_ski wynosił mnie on po podskoku do gory pracuje w vhe
Mapy do Counter Strike
Grawitacja
Witam! Mam sobie amxx dla leniwych(:P) No i mam problem! Mam ustawione prawa admina, i jest git, ale jak ustawić grawitacje? Wchodzę w konsole i pisze sv_gravity 0 i nic... daje inne liczby i też nic:(( Pomoże mi ktoś? Jak ustawić grawitacje?
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz