Popularne odwołania do tej strony: gotowe loga do cs, gotowe loga, fajne loga cs, gotowe loga cs, gotowe logo cs, gotowe loga do cs 1.6, gotowe logo, gotowe logo do cs download, gotowe logo gildii metin2, logo do cs gotowce, gotowe logo do cs 1.6, logo gildii download, śmieszne loga do cs, cs tempdecal.wad download, obrazki do gildii metin2, logo cs gotowe, gotowe logo w cs, logo do cs gotowe, gotowe logo do metin2, gotowe logo na stronę, metin2 gotowe strony download, gotowe logo gildi metin2, logi gildii metin2, gotowe zdjęcia do left 4 dead, instalacja gry dance performance 2
Witam.
Mam taki małe pytanie
Kiedyś, w necie wyszukałem jakąś stronkę z logami do cs itd. ( już wiem to spraylogos.de ) no tak - ściągnąłem wymarzone logo i rozpakowałem, dalej nie wiedziałem co tam wkleic do ../cstrike bo, nie było tego pliku tempdecal.wad ( czy jakos tak :D ). Moje pytanie czy możcie powiedzieć co dalej robić po rozpakowaniu ? Dzieki za pomoc. Cze.
1. sciagasz program half life logo creator.
2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka)
3. Otwierasz obrazek przez HLLC
4. W programie klikasz 'auto-size'.
5. Nastepnie 'Make Wad'
6. W tym momecie w katalogu w ktorym masz zainstalowany HLLC pokazał Ci sie plik loga -> 'pldecal.wad'
7. Zmien jego nazwe na 'tempdecal.wad' i podmien z juz istniejącym w katalogu "...cstrike"
8. Gotowe ! :)
Z tąd pobierzesz half-life logo creator Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Zródło:wiaderko.com
Wchodzisz na spraylogos.de
obrazek -> PPM -> zapisz obraz jako ... -> nazwa blabla -> format gif -> otwierasz zapisany obrazek programem Irfan View -> Ctrl + S -> nazwa blabla -> format jpg -> jakość 100% -> zapisz -> konwert programem na *.wad -> zachowujesz proporcje -> przesyłasz do cstrike -> ustawiasz tylko do odczytu.
Witam, przedstawiam moją ofertę www oraz amxx. Cennik podany poniżej dotyczy płatności przelewem(chyba, że napisano inaczej). Jeśli zależy ci na płatności SMS skontaktuj się ze mną
Oferta www
• Instalacja forum phpBB modified przemo/phpBB3 = 5zł przelew, 10,98 SMS
• Konfiguracja forum phpBB...
WITAM!
ZAPRASZAM, NA SERWIS GIER MULTIPLAYER NOWA STRONA ENERGY TEAM:
SERWIS MULTIPLAYER
Darmowe robienie dla klanow herbow stron log buttonow itp!!!! Wejdz na strone i zarejestruj sie oraz popros o rzecz dla klanu!!!
SERWIS MULTIPLAYER <==== ZAREJESTRUJ SIE!!!! OK?? POMOZESZ NIC NIE STRACISZ!!
WITAM!
SERWIS MULTIPLAYER
zachęcam także do rejestracji i o powiadomieniu znajomych o serwisie! Zajmujemy się grą multiplayer! Szukamy graczy,
oraz...
SERWIS MULTIPLAYER <==== ZAREJESTRUJ SIE!!!! OK?? POMOZESZ NIC NIE STRACISZ!!
WITAM!
SERWIS MULTIPLAYER
zachęcam także do rejestracji i o powiadomieniu znajomych o serwisie! Zajmujemy się grą multiplayer! Szukamy graczy,
oraz...
elo ziomki! Mam pytanie! chciałbym na stronke kolegi dać link z pluginami do cs 1.6 non steam ale... nie wiem jak mam mu dac link skąd go wziąść!help dam pomugł,pomógł :evil: