Wziolem csa od kolegi ktory mu dzialal dobrze. Przegral mi go na plyte wrzucam u siebie go(kopiuj-wklej). Wszystko jest ok. Wlacza sie, wyszukuje servery. A tu niemoge wejsc na zaden server :(
Macie jakis pomysl??
Pisac GG:10605410
|
|
Wziolem csa od kolegi ktory mu dzialal dobrze. Przegral mi go na plyte wrzucam u siebie go(kopiuj-wklej). Wszystko jest ok. Wlacza sie, wyszukuje servery. A tu niemoge wejsc na zaden server :(
Macie jakis pomysl??
Pisac GG:10605410
może dlatego że wchodzisz sobie na serwery steam, do których trzeba mieć oryginalne konto. wejdz sobie na serwer tego forum i zobacz czy się da. Jak nie to napisz co się wyświetla w komunikacie po połączeniu z serwerem
oko tez sie nie da :( moze to cos trzeba w configu ustawic ;/ mam neostrade 512.
W konsoli wyswiletla sie:connect 87.206.167.142:27017
Net Ports: server 27015, client 27005
connecting to: 87.206.167.142:27017
hmmm wejdz tam gdzie masz zainstalowanego csa i daj cd key bo moze musisz cd keya zrefreshowac:D
MHM a ja wiem jak to sie robi ;/
Ziomek z tej samej plyty bral csa i wyskoczylo mu na poczatku by podal CD keya. Poszukal poszukal i znalazl i wpisal go i ma identyczny problem jak ja
PLX kontak : 10605410 (czesto niewidoczny)
Cs nie byl instalowany tylko kopiowany
Skoro CS nie został zainstalowany to co za tym idzie nie ma żadnych wpisów w rejestrze.
Własnie to może być przyczyną. Sciagnij sobie instalke CS i zainstaluj. Może pomoże.
Zamieszczone przez Dawidek
ja tez tak mialem, ale zainstalowalem innego patcha i wszystko gra:D:D:D
| « Błąd przy uruchamianiu hl.exe | problem z połaczeniem » |