Mam problem z uruchomieniem cs-a, otoz gdy go wlanczam pojawia sie ten obraz glownego menu a zaraz znika mi do windowsa... wczesniej nie mialem takiego problemu dopiero teraz tak samo od siebie sie tak stalo nie wiem dlaczego. Prosze o pomoc
|
|
Mam problem z uruchomieniem cs-a, otoz gdy go wlanczam pojawia sie ten obraz glownego menu a zaraz znika mi do windowsa... wczesniej nie mialem takiego problemu dopiero teraz tak samo od siebie sie tak stalo nie wiem dlaczego. Prosze o pomoc
to zrób reinstal csa i po sprawie !
hehe... reinstala robilem chyba ze 100 razy, sciagalem z roznych stron instalki do cs-a rozne patche probowalem i wszystko na nic. Nawet z rejestru usunalem cs-a no ale to tez nie pomoglo.. chyba ze wszystkiego z rejestru nie usunalem ale sadze ze wszystko.
a reinstalowales csa potem usunełeś pliki co zostały w folderze i zainstalowałeś jeszcze raz ? hm.. może zainstaluj se XTCS
Tak, wszystko usuwalem i instalowalem na nowo. Ok sprobuje zainstalowac XTCS i dam znac czy dziala
Zainstalowalem XTCS i dalej to samo... :(
A moze odinstaluj csa usun wszytkie pliki ktore zostaly i przy instalacji otworz nowey folder na c pod naswa np (cs) i tam zainstaluj csa beda wszystkie nowe pliki bo nawet jesli usuniesz je razem z folderem valve to zostana xD
Wirus zrób skan antywirem, zainstaluj jakis program do czyszczenia kompa i rejestru np. odkurzacz lub ccleaner < polecam moze pomoze ;)
zrobilem reinstala windowsa i chodzi.. proponuje zamknac temat
| « CS 1.6 Non Steam / AMX Mod X / gamepad - pytanie :) | W_LoadWadFile:couldn't load gfh.wad » |