Mam problem. Miałem cs v28 i zainstalowałem patcha v32 ale po zainstalowaniu nie mogę wejść w FindServers poradzicie coś ??
|
|
Mam problem. Miałem cs v28 i zainstalowałem patcha v32 ale po zainstalowaniu nie mogę wejść w FindServers poradzicie coś ??
To znaczy - klikasz w Find Servers i co się dzieje? W konsoli coś się wyświetla?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Ile razy mam mówić, że patch v23 to jedyny stabilny. Wywal wszystko w pizdu i zainstaluj jeszcze raz tym razem tylko z patchem v23.
Dobry patche v23 --> CS 1.6 Patch v23 :: ????? :: BaltGames.lv
Jak mam zainstalować ?? Mam cs wersje v28 można z v28 na v 23 jak tak to ok ale chyba lepiej pobrać nowego cs wersje v23![]()
Mam prośbę żebyście wrzucili tu link do cs NON STEAM wersje v23
Szukanie nie boli ?Kod:http://www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=patch+v23&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
znalazłem link ale gdy pobieram 2 część bo jest na cztery podzielony to w połowie 2 przerywa ;/
da się zrobić żeby tego w prawym dolnym rogu nie bylo bo ja tak mam na v32 ??
net_graph 0 w konsoli wpisujesz
OK działa. Ale mam jeszcze jeden problem ;/ Gdy się wybiera Team tt lub ct pokazuje obrazki postaci z cs:s ale w grze są te stare czyli elite zielony z brąz spodniami da się to zmienić ??
Przeszkadza ci obrazek wyświetlający się przy wyborze strony (tt i ct) i postaci, nudzi ci się w domu ?
@topic:
Nie
| « Ventrilo + CS = problem | Problem z opcją admina » |