Kto da linka do programu, ktory zmienia screeny z bmp na jpg ? Bo domyslnie cs zrzuca w postaci mapy bitowej, ale slyszalem o takim programie co zmienia ja bardzo szybko na jpg :)
|
|
Kto da linka do programu, ktory zmienia screeny z bmp na jpg ? Bo domyslnie cs zrzuca w postaci mapy bitowej, ale slyszalem o takim programie co zmienia ja bardzo szybko na jpg :)
lol... paint ?
Wchodzisz w paint wklejasz screen wchodzisz w górną zakładke plik a następnie zapisz jakoi wybierasz format wybierz jpg costam i będzie git
ehh ludzie nie jestem tempy....wlasnie robie tak ciagle ale ja mam tych screenow pol dyskua to meczace i pracochlonne jest...taki program malutki jest ze wczytuje te screeny wszystkie jeden klawisz i sa zmienione na bmp.....
Osobiście nie słyszałem o takim programie :) Weź pousuwaj screeny po co ci one o0 albo zrób sobie konto na np. fotosik.pl tam je wrzucaj i masz all w jednym miejscu bez zapełniania dysku :)
łeeee........jest taki bardzo maly program ale nie wiem jak sie nazywa ;/ jeden klik i pozamiatane ^.^
polecam irfan view
dolaczam sie do tego i jeszcze moze PhotoFiltre ;)Zamieszczone przez Seba
eee mam photofilter ;p dobra problem rozwiazany znalazlem sam:
http://www.cs-site.info/component/op...,96/Itemid,36/
| « Modele Non steam | Bindy !!!! PROSZE O POMOC !!! » |