Cześć mam mały problem gdy gram w cs i zmieniam interp na 0.01 jest wszystko ok ale jak wylacze i włacze gre to sie zmienia spowrotem na 0.1 pomóżcie próbowałem znaleźć natatnik cfg ale nie wiem gdzie jest
|
|
Cześć mam mały problem gdy gram w cs i zmieniam interp na 0.01 jest wszystko ok ale jak wylacze i włacze gre to sie zmienia spowrotem na 0.1 pomóżcie próbowałem znaleźć natatnik cfg ale nie wiem gdzie jest
config jest w docelowym miejscu tam gdzie zainstalowałeś cs.
znajdz ten folder vavle/cstrike i w cstrike lub w cstrike_polish znajdziesz ten plik w o nazwie config. i tam będzie taka linijka ex_interp 0.1 zmień ją na ex_interp 0.01
szukłem i nie ma ;(
jej wchodzisz w docelowy, Steam Apps coś takiego, swoje konto i cstrike_polish i masz tam confing.cfg i tak jak w/w user napisał tylko że po tym ppm na to i zaznacz Tylko do odczytu.
tak tyle że przeszukałem wszystkie te pliki i nie moge znaleźć ex interp
na końcu?
nie pliku ex_interp tylko w pliku "userconfig" masz tam linijke ex_interp i daj tam na "0.01"
dopisałem tak jak mówił BluSkay i działa xD ale znalazłem też plik userconfig i nic w nim nie pisało było tylko exec userconfig.cfg.
Aha i nie musiałem dawać tylko do odczytu.
Mam jeszcze jedno pytanko czy coś jeszcze musze zmienić oprócz interpu?
Najlepiej jeszcze to :)
Kod:rate 25000 cl_rate 20000 cl_cmdbackup 2 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101
w tym samym configu czy w konsoli?
dopisz w configu lepiej a potem odpal cs i zobacz czy te komendy działają.
mam to dopisać czy bedzie w configu?
Tak,spróbuj w config.
rate 25000
cl_rate 20000
nie mam tego zapisanego w cfg a tamte 3 miałem i były dobrze
dopisać te 2?
oczywiście,to nie jest trudne,nic się nie zepsuje jak wpiszesz sam,tylko trzeba trochę mózgu użyć :)
ej zmieniłem i jak wpisałem w konsoli cl rate to wyszło 9999999
dokładnie to jest taki xD
9999.00000
mam mały problemik gdy dałem plik cfg TYLKO DO ODCZYTU nic mi sie nie zapisuje jak zmieniam nick to po właczeniu wraca stary co zrobić?
| « Lagi w menu po przeinstalowaniu windowsa | Maly problem » |