Popularne odwołania do tej strony: jak da resy prze rcona, 3 resy cs, cs 3 resy, komenda freeze time rcon, resy cs, resy poprzez konsole, resy cs 1.6, problem z ruszaniem myska do góry cs, steam resy, co zrobic gdy nie można ruszyc myszką
witam, zauwazylem ze niektorzy dajac 3resy nie musza stac w miejscu moga sie swobodnie ruszac, ja natomiast dajac 3 resy musze stac w miejscu
Kod:
alias wait5 "wait;wait;wait;wait;wait"
alias wait6 "wait5;wait"
alias wait10 "wait5;wait5"
alias wait110 "wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10;wait10"
rcon amx_off
;wait110
rcon say * All players are ready!
;wait110
rcon say -- Live in three restarts
;wait110
rcon sv_restartround 1
;wait110
rcon say -- Live in two restarts
;wait110
rcon sv_restartround 1
;wait110
rcon say -- Live in one restarts
;wait110
rcon sv_restartround 3
;wait110
rcon say ** GAME IS NOW LIVE
;wait110
Jeśli masz ten config u siebie na dysku i wczytujesz go od siebie to będziesz stał w miejscu poniewaz wczytujesz ten config, a po wgraniu dopiero działa plik z gry.
Wgraj ten plik na ftp serwera i jak chcesz użyć wpisz rcon exec plik.cfg
nie moze byc rcon i exec razem wpisane
wystarczy samo exec, z kim ja tu gadam ehh
Jesteś pewien? Da się... jeżeli masz config wgrany na serwer to rcon exec nazwa.cfg, a jeżeli z dysku to exec nazwa.cfg
Też tak mam po prostu jakby przez Ciebie ładuje ten config i to dlatego stoisz w miejscu i nie możesz nic zrobić. Zawsze możesz dać po tym jeszcze jeden ress z consoli: "rcon sv_restart 1" Albo dawać resy ręcznie i pisać, że live.
siema mam większy problem
kiedyś miałem non-steam i był ten sam problem, ale teraz kupiłem steam'a.
Myślałem że to pomoże, ale nic ten sam problem
za każdym razem gdy podłączam się do serwera lub stawiam serwa zawsze zacina się przy ładowaniu-
zawsze zacina się w tym samym miejscu przy...
Witam, czesc. Mam problem z pluginem do resowania pierwszej rundy na poczatku kazdej nowej mapy.
Plugin sciagnolem z internetu, resy.cfg dodalem oczywiscie do cstrike/addons/amxmodx/configs
/* AMX Mod X - Script
*
* Auto RR v1.0
* Copyright (C) 2010 by Gutaj
*
* this plugin along with...
Czesc. Potrzebuje, a moze nazwe to tak: szukam pluginu ktory na poczatku kazdej nowej mapki w pierwszej rundzie bedzie wczytywal 3 restarty po 1 sekundzie kazdy z napisami w SAY: live , gl & hf - cos w tym stylu - tutaj daje wolna reke.
Z gory dziekuje za pomoc, - odzwdziecze sie.
...
Witam, zrobiłem sobie config na resy do ligi, wszystko niby super ale działa tylko na lokalnym serwerze :|. Wgrywałem na serwer na GameTec (tak wiem słaby hosting ale to nie moje) i nie działa... Nic się nie wyświetla jakbym po prostu nic do konsoli nie wpisywał... Może ktoś mi powiedzieć dlaczego?...
tak jak w temacie gdy wchodze na cs to nie moge sie ruszac ani strzelac moge tylko celowac kiedys mialem ten sam problem ale znalazlem jakis kod do consoli i mi dzialalo prosze o szybka pomodz
Czesc.Wczorej zainstalowalem sobie sc-a 1.6,patcha i non steama.Kumpel podal mi nr Id,haslo i wszedlem zeby pograc z nim. Pierwszy raz juz wszycsy poszli do akcji a ja moglem sie tylko krecic,ani strezalac :hunter: ani chodzic...potem wszedlem na nowo i znowu bylo to samo...Co zrobic z tym fantem...
Włączam sobie kulturalnie csa (zainstalowałem serverpacka z http://cs-guide.net/?dl_id=7 ) i normalnie powinno dodać mi 5 botów na początek i mogłem zapełnić cały serwer, a teraz dodają mi się tylko 3 i nie mogę zapełniać serwera. Mam ustawione maxplayers 32, więc powinno dodać 31 botów a dodaje 3....
Witam,mam pytanie,a mianowicie czy mogę dodać kogoś artykuł o CS-ie z Wiaderko.com i dać na moją stronę klanową?
Bo wiecie,nie chcę żeby była mowa o "kradzieży" kogoś pracy.