Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Boty na serwer non steam?:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: boty do cs a 1.6 non steam, poziom botów cs 16 no steam dediceted serwer, boty na non steam, counter strike decidated server jak dodać boty, jak dodac boty do dedicated, boty cs serwer, pobierz boty do serwera w cs, cs non steam boty serwer, how to add bots in cs 1.6 non steam, boty na serwer non steam, boty na nonstea,m, boty do cs 1 6 non steam, jak wlaczyc boty na nonsteam, jak dodac boty na serwer cs non steam, orginalne boty do cs steam, jak wrzucic boty na serwer cs, install bots on server cs 1.6 non steam, boty steam cs 1.6 steam, jak dodac bota na serwer cs1.6, sciagnij boty na steam, allow bots in cs 1.6 server, serwery cs .16 non steam boty, team fortress 2 how to add bots with non steam, how to add bots in cs 1.6 server non steam, boty w cs nonsteam jak je wlaczyc

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2608
Narzędzia wątku

Boty na serwer non steam?

tuman is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, chciałbym dodać na swój serwer (stworzony przez ikonkę Dedicated Server, po instalacji patcha v23) boty. Jak mam to zrobić? Za jakąkolwiek pomoc będę wdzięczny.

nForce is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ściągnij sobie amx'a i podboty

123

Vacek is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

masz tu amxx razem z podbotami zrób tak jak pisze w tym poradniku!!! http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/327

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Boty w steam
Witam Mam pytanie czy do steam są jakieś boty?? bo zadne mi nie działąja proszę o pomoc i jeżeli są to instrukcje jak grac będe wdzięczny.
Instalacja gry i podstawy
[Steam] Boty na Serwer
Witam szukam botów na serwer Tak jak np jest na zakład karny DM +AIM HS Ze jak jest mało os to boty gaja , a jak wchodzą ludzie to boty wychodzą Chodzi mi o to ,ze boty nie sa na specu , tylko są podczas gry i graja
Instalacja gry i podstawy
Steam + boty
Witam! Nie grałem dosyć długo w cs'a, ponieważ miałem przerwę i chcę teraz to nadrobić. Mam nową myszkę i komputer i muszę się powoli przyzwyczaić. Moje pytanie jest następujące. Czy da się zainstalować boty do Cs 1.6 Steam? Jak się da to proszę o jakąś instrukcję dotyczącą instalacji tych botów i...
Problemy z CS 1.6
Boty na serwer
Witam! Organizuje czasem małe sparingi (po 4-5 osób), ale jest nas za mało żeby prowadzić poważną grę. Serwa tworzę przez ,,Dedicated Server". Próbowałem bawić się z Podbotami ale mi nie wychodzi. Ma ktoś może gotową paczkę żeby były po 3 boty do każdej drużyny? Pozdro
Problemy z CS 1.6
Boty na serwer HLDS
Mam pytanie czy można dodać boty na serwer HLDS i grać z nimi i innymi graczami.Jeżeli tak to jak to zrobić.Proszę o mocom.Pozdrawiam
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Serwer: -=BoTy PoLsKiE=- 4 fun
» Nazwa serwera: -=BoTy PoLsKiE=- @HIT4U.PL » IP serwera: 91.204.162.215:27024 » Typ serwera: NonSteam » Ilość slotów: 18 » Forum Klanu: www.botypolskie.fora.pl » Kontakt z Head Adminem: FiFi - gg: 641 32 82 Marchewa - gg: 5956784 get_uppa - gg: 3752819...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Jak dać boty na swój serwer??
Mam taki problem. chciał bym grać z moim kolegą w cs'a tak ze ja on i boty. Potrafie zalozyc serwer i gram z nim ale niewiem jak dodac tam boty. bardzo przosze o pomoc :neutral: oczywiście mam boty w cs.
Problemy z HLDS
Są boty do Steam?
Witam ostatnio mam problem z lagami i chciałem sobie pograć na steam-ie na boty, ale czy są boty do steam? Jak zainstaluje ZBOT te co miałem w non steam to w steam tez mi będą działały? Proszę o pomoc
Problemy z CS 1.6
CS BOTY i serwer
1. Witam Wszystkich... 2. A wiec mam proźbe...Może i zły dział jeśli tak proszę admina o przeniesienie...22 przyjeżdżam do mnie kuzyn, udało mi sie skombinować 2 komputer ale teraz chce zrobić serwer lan no to sie udało ale nudno grac samemu w 2 wiec chciałem dodać boty i dac sobie admina niestety...
Problemy z CS 1.6
Boty na serwer
Jak zainstalować boty na własy serwer? Mam zainstalowany metamod, amxx mod.
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz